• kahvaltısı da çok güzel olan mekan.
  • anladığım kadarıyla tamamen yerli bir girişim. ismi robert's coffee 'den logo ve mekan tasarımını da starbucks ' dan esinlenmişler (!) kahve yapmayı da gloria jeans 'den falan öğrensinler tam sentez olsun.
  • nedense hiç gidesim olmayan mekan. birşeyler eksik ama çözemedim.
  • trabzon tanjant bulvarındaki şubesi 20.yy amerikan kültürü müzesi gibidir. özellikle 40'lı, 50'li 60'lı yıllara ait bir sürü ıvır zıvırı barındırır. sanırım sahibi*, millet otursun yesin içsin biz de para kazanalımdan ziyade, bu koloksiyonu nasıl olurda insanların beğenisine sunarımdan yola çıkarak açmış kafeyi. beyzbol, basketbol ve futbol kütürüne ait parçalar (toplar, sopalar, figürler, kabartma tablolar, formalar vs), o yıllara ait oyuncaklar, bir sürü eski radyo, denizcilikle ilgili bazı araç gereçler, hatta bir eski dalgıç kıyafeti başlığı bile görebileceğiniz bilumum trivianın kendine yer bulduğu mekandır.
    ben bir kaç yıl önce yolum düştüğü için uğradığım ve müdavimi de olmadığım için açıkcası mekanı incelemekten yediğiminden, içtiğiminden birşey anlayamadım. dolayısıyle şusu güzeldir, busu vasattır diyemeyeceğim. dekoruda ingiliz-iskoç publarına benzese de bir cafe olması hasebiyle (nereden gördüysem oraları da) alcohol free bir yerdir.
  • iced americanosu tam anlamiyla berbat olan kahve zinciri. diger icecekleri fena degil; ancak iced americanosundan uzak durun derim.
  • bazilarinin dusundugunun aksine iced espresso diye bi sey satmayan yer.
  • türkiyedeki en kötü şubesi açıkara kentpark avm'deki şubesi olan modern kıraathane.
  • kentpark'ta bulanan şubesinde çok "keyifli" dakikalar geçirdiğim dükkan. bakınız efendim: o hep özenilen, konsepti tekrarlanan büyük kahveci zinciri var ya türkiye'de, o adamlar hiç bir zaman bir süredir bir şey içmeyip oturmaya devam ettiğinizde masanıza gelip bir şey alır mısınız demedi bugüne kadar bana. esnaf zihniyetinin tezahürü olan bu tarz davranışlar mekana tekrar gitmeme ket vuruyor. kaybettiniz dostum, daha da gelmem.
  • forum trabzon'da bulunan şubesi çok nezih bir ortama sahiptir. ayrıca latte macchiatto beni benden almıştır.

    (bkz: beni benden alırsan seni sana bırakmam)
  • arkadaşlarla gidip muhabbet etmesi çok güzel olan mekanlardan bir tanesi!
    türk kahveleri de yarısından fazlası telve olarak gelmeyen nadir mekanlardan, yanında da çok güzel şekerler kurabiyeler getiriyorlar!
    özellikle tanjant/trabzon'daki şubesinin dekorasyonunu çok beğeniyorum. koltukları da çok rahat!
hesabın var mı? giriş yap