• https://twitter.com/…unu/status/1549440970927874050

    bu toplumu layık gördükleri muamele bu işte.

    ne eksik ne fazla

    edit,
    bakın arkadaşlar adamın bana yazdığı cevap bu:

    .....
    başlığı açan dalyarraakk ,köpek gibi ıssırmış piç,sen apartman katında büyümüş ailesi tarafından sokaga cıkarılmamış bir zavallı korkaksın belliki ne kadar köpek düşmanı varsa taaamç
    ....

    (bkz: #140206045)

    ekran görüntüsünü aldım.

    sözlük yönetiminden küfür ve hakaretten dolayı yazarı banlamasını istiyorum.
    kendisine de okkalı bir tazminat davasını bir iki gün içerisinde açıyorum.
    hukukçu aileden gelmenin faydaları diyelim.
  • düşünsenize, üniversite mezuniyet töreninize gidiyorsunuz, tören esnasında sokak köpeği tarafından ısırılıyorsunuz.

    bu olay, medeniyetten ne kadar uzakta olduğumuzu gösteriyor.
  • köpektaparların uğrayamayacağı başlıklardan biri daha, en güzel senelerinizi geçirmişsiniz ve sonunda mezun olup bir kep töreniyle bunu taçlandıracaksınız sonuç : bingo bir köpek tarafından saldırıya uğradınız, köpekler kediler, canlıların her türlü benimde canım ciğerim ama sokaklar bu hayvanların bu canların yeri değil, toplu yaşam alanlarında köpekten korkmayan insanlar olduğu kadar korkan insanlarda var ve sizin yüzünüzden sosyal hayattan adeta geri kalıyorlar, bu soruna acilen bir çözüm bulunmalı.

    edit: utanmadan özelden uğradık yani ne olduyla başlayıp hakaretle biten mesajlarınızı kendinize saklayın, gelişmiş ve medeni bir ülkede canlılar sokaklarda değil evde aileleriyle yaşıyor, hayvanları bir siz sevmiyorsunuz ama aklen noksan yanlarınızın olduğu kesin terbiyesizlik yapmayın.
  • izmir'in köpekperest halkı ve dolayısıyla belediyesinin tek sorumlusu olduğu olaydır.
  • iyi olmuş keşke 15-20 kişiyi daha ısırsaymış. başka türlü çözülmeyecek bu başıboş köpek sorunu. mezuniyete renk katmış çocuk.
  • itperestler yüzünden çözüm geciktikçe geciktiriliyor, bu sırada başıboş köpeklerin sayısı logaritmik artiyor. en sonunda hafif yöntemlerle bu sorunu çözmek imkansız hale gelecek ve radikal çözümler uygulanacak. bunun da en büyük sorumluları sorunu görmezden gelip ateşi körükleyen köpektaparlar olacak...
  • abi siz köpeğin yaşam alanında niye tören yapıyorsunuz ki?
  • oyun oynamak istiyor abisi bırakın isirsin ne olacak!
  • yanlarında mama taşımayan insanlar ile aslında oyun oynamaya çalışan, yaşam alanı ihlal edilmiş bir köpüş o, abartmayın. niye bize saldırmıyor da size saldırıyor?

    not: (bkz: ironiyi anlamayan nesle aşina değilim)
hesabın var mı? giriş yap