*

  • ekrem coşkun'un döner işine girmesiyle vücut bulmuş işletme.
  • adı torku ekrem coşkun döner diye de geçen işletme. torku'dan alınan ana ürünlerle beraber yapılan yemekler, dürümler vs gerçekten lezzetli. antalya'da konyaaltında kısa bir süre önce açılan şubesine gittim. tertemiz, şık, düzenli ve ilgililer. sunumları zengin ve güzel. uğranılacak yerler listemde direk yerimi aldılar. dürüm dönerlerini yedim ve bir kaç yıldan beri ilk defa et tadı aldım. pek çok işletme böyle başlıyor fakat zamanla bozuyorlar kendilerini heyecanlarını ve kalitelerini. umarım muhafaza ederek devam ederler...
  • 6 haziran 2016'da kendileri hakkında güzel şeyler yazmış olsam da #60983674, her işletme gibi onlar da kendilerini bir süre sonra bozmuşlardır. bu işletmeleri anlamak mümkün değil. en başta en güzel etleri alıp göz boyuyorlar, sonra sıçıp batırıyorlar. insanları salak filan zannediyorlar herhalde. aylardır uğramıyorum bile, bir özelliği kalmadı. hatta sunumlarının bile tadı kalmamıştı gittiğimde
  • birkaç gün evvel yemeksepeti'nde 10 üzerinden 9+ oylaması bulunan bir mekandan pilav üstü et döner sipariş etmiştim. 20 lira karşılığında gelen şey kesinlikle döner değildi. pirinç lapasının üzerine herhalde ayıp olmasın diye atılmış birkaç parça et benzeri malzemeyi(sözde 110 gram) görünce paketi direkt çöpe atmıştım.

    dün kadıköy'de buluştuğum bir arkadaş gel dedi burada yeni bir dönerci açılmış, on numara döner yapıyorlarmış, gidelim görelim. eyvallah dedik gittik. ne yalan söyleyeyim, çocukluğumda yediğim o gerçek yaprak dönerin tadını burada tekrar aldım. et harika, mekan harika, çalışanlar harika ve fiyatlar da gayet uygun. özellikle kontrol ettim, tuvaletleri dahi tertemizdi. gerçi henüz fazla müşterileri yok, tanındıkça bu harikalar "eh işte" ye dönüşecektir illa ki, ama şu an etrafımdaki herkese tavsiye edebileceğim bir mekan.

    1 kilo et döner 70 lira yahu, daha ne olsun, söyle masanın ortasına doyana kadar ye...
  • geçtiğimiz günlerde kadıköy'de karşılaştığım fantastik dönerci.

    frango denen sikik mekanda oturuyorum. baktım 75gr. et döner dürüm 17 lira civarı. kafamı sola bi çevirdim ekrem coşkun döner.

    100gr. et döner 8 lira yazmışlar. torku garantisiyle falan yazmışlar. kalktım frango'dan gittim ekrem'e. sadece soğan koyuyorlar içine. ekmek gayet güzel. et gayet güzel. ve aşırı ucuz. daha ne isteyeyim.

    yolunuz düşerse halitağa tarafında bulunuyor.
  • gayet güzel döner. tam bir fiyat performans döneri. nerde görürseniz yumulun.
  • samsun’daki mekanlarında yedim. tam bir p/f ürünü. 10 liraya 120g et döner yediriyor daha ne olsun. buradaki mekanlarından inanılmaz bir kuyruk oluyor. hafta içi öğlen saatlerinde uğranmayacak kadar dolu oluyor. çiftlik gibi dönercilerin bol olduğu yerde bu kadar iyi bir iş yapabilmesi büyük bir başarıdır.
  • su anda ankara sasmaz sanayide 200 gr doner, su, 2 ayran 20 tl verdigim yer. kesinlikle fiyat performans yeri. temiz sakin duzgun bi yer.

    ote yandan acik sacik sacma sapan ayranlar yerine sutas ayran var. sanayide isiniz varsa mutlaka yemegi burada yiyin efendiler.
  • kredi kartı geçmeyen işletme. geçmesin de zaten ne olacak, döneri geçerli.

    tek anlamadığım, torku’nun ayranı değil de sütaş kullanıyor adamlar.

    not: antalya kepez şubesinden yazmaktayım.
  • yakında buralar köfteci yusuf gibi entry dolacak.

    120 gr et döneri 10 liraya veren ve maliyeti olduğunca düşüren bir firmadır. sadece ekmek arası döner alabiliyorsunuz ve içine tuz ve soğandan başka bir şey koyamıyorsunuz. self servis önce öde sonra ye şeklinde. torku ile anlaşmaları bitmişti ikbal ile anlaşmışlar.
hesabın var mı? giriş yap