*

  • vardir yani troller olmasaydi sözlük bir bilgi kaynagi olarak saygi duyulan itibar edilen bir kurum olagelecekti lakin trollerin olumsuz ve yer yer aptalsaptal diye nitelendirilegelebilinecek tavir ve hareketleri nedeniyle sözlügümüz gerek akademik camiada gerek sosyal medya aleminde gerekse interneti cekip ceviren ve düzenleyen kurumlar nezdinde kücük düsmekte, hakettigi etkiye ve itibara kavusamamaktadir. sol frame'in ebesinden baslayarak asama asama önce sag frame'i sonra üst frame'i sonra da url'i sterten bu troll canlilari nihayet varliklari ile sözlügümüzün varligini tehdit eder hale gelmislerdir, internetin ve sözlükler aleminin nezih kullanicilari bu ahvale sessiz kalamazlar, mütereddid duramazlar. devir hareket devridir. sözlügün istiklalini yine yazarlarin azim ve kararliligi kurtaracaktir. saygilarimla.
  • yakın zamanda olacaktır. sözlük yönetimi troll isimlere daha fazla müsamaha gösterdikçe salak saçma başlık açan troller yüzünden ekşi sözlük sonsuza kadar kapanacaktır.

    her görüşe saygımız sonsuz ama trollere değil ! yönetim de aklını başına alıp sözlükte sağlam bir temizlik yapsın artık lütfen !
  • nerede çokluk orada b.kluk felsefesi gereği yakın zamanda bu troll ordusu truva vazifesi görüp sitenin sonunu getirecektir, hocam.com da aynı durumda kapanmıştı, trilyon dava ile uğraşacağına , siteyi kapattı gitti, kanzuk da bir gün bunalacaktır davalardan siteyi kapatıp gidecektir ve ya site kendini troll ordusu sayesinde kapattıracaktır, öğretmenlere yönelik açılan başlık da bunun habercisidir, tespit edip bu troll ordusundan temizlemek lazım siteyi
hesabın var mı? giriş yap