• eskişehir büyükşehir belediyesi şehir tiyatrolarında bu dönemde sergilenen kanlı nigar oyununda nigar'ı canlandıran tiyatro oyuncusu.

    (bkz: keşfedilmemiş güzel kızlar)

    kendisi performansı ile tiyatro ile arası olmayanları bile tiyatroyu sevdirecek bir gösteri sergiliyor.

    http://www.youtube.com/watch?v=jnwrbcfbm5c

    https://tr-tr.facebook.com/…fficial/459795700711889
  • 15 yıldır ayakta olan ve parıldayan eskişehir şehir tiyatroları'nın güzel ama güzel, bir o kadar da dünyalar iyisi oyuncusu.
    ilk "bir şehnaz oyun"da izlemiştik kendisini, kitleler halinde aşık olmuştuk.
    "karmakarışık" ve "bit yeniği"nde kahkahalarla güldük.
    "nerede kalmıştık - tanrıça hera" rolünde çenemizi yerden toplayamadık.
    "dost"ta yaşlı bir kadın nasıl muhteşem canlandırılır, izledik.
    kanlı nigar'da muhteşem bir nigar, lüküs hayat'ta da atıfet ile çıktı karşımıza. bence türk tiyatrosunda alanındaki en iyi oyunculukları çıkardı.
    yeni rollerini merakla bekliyoruz
  • tiyatro oyuncusu olması yanında şöyle de güzel bir sese sahiptir kendisi.
    farketmeden
  • eskişehir'de kalabak suyunu dağıtan ve "dırıdım dım dım dırıdım dımdım dırıdırıdıdımmm kalabak suuu" diye gezen sakalardan gelen ses de kendisine aitti. seslendirdiğinde biz lisedeydik. (20-25 sene önce)

    her şey mi insana yaşlandığını hatırlatır :( çok mutsuzum.
  • kendisini tiyatro sahnelerinden, lüküs hayat müzikalinden biliyoruz. ama o ilk solo konserini dün akşam, bizlere eskişehir büyükşehir belediyesi senfoni orkestrası eşliğinde verdi; beş dilde aşk...dolu dolu geçen konserinde hem gözlere hem kulaklara hitap etmeyi başardı, çok beğendik, aramızda ne cevherler varmış da haberimiz yokmuş bile dedik hani. devamı gelsin, bekliyoruz sevgili elif melda yılmaz. sanatçı dediğin üretir, sanatsever dediğin dinler, izler, yorumlar... haydi bakalım, güzel eserlerin ile seni bekliyoruz. başarılar!
  • eskişehir büyükşehir belediyesi tarafından, 2017 yılında sergilenen bir şehnaz oyun müzikalinde, şehnaz karakterini canlandırıyor, çok başarılı yine...
  • eskişehir şehir tiyatrosu'nun koymuş olduğu willy russell - kan kardeşleri oyununda efsane bir performans gösteren aşmış tiyatro sanatçısı
  • *eskişehir büyükşehir belediyesi şehir tiyatroları'nın güzide oyuncusu,naif ve zarafet timsali yetenekli oyuncudur kendileri.

    *sanatseverlerin kanlı nigar,bir şehnaz oyun,lüküs hayat gibi şahane müzikallerden tanıdığı,televizyon izleyicisinin ise özellikle kurtlar vadisi'nden aşina olduğu değerli bir sanatçımızdır.

    *ayrıca perdelerini ilk kez 2001 yılında açmış olan eskişehir şehir tiyatroları'nın kurucu oyuncularındandır.

    *kendisini müzikal oyunculuğunda öyle bir var edebilmiştir ki türkiye'de müzikal denildiğinde akla gelen sayılı kadın yeteneklerden biridir.

    *sanatçı kelimesinin fazlasıyla hakkını veren elif melda yılmaz sadece oyunculuğu ile değil sesiyle de kendisini kanıtlamış bir yetenektir.bu da söz ve bestesi kendisine ait olan son eseri.

    *ayrıca 90'lı yıllarda eskişehirde de popüler olan yerel radyolarda çalışmış ve bu alanda akılda kalabilen,özellikle eskişehirliler için büyük öneme sahip kalabak suyu'nun aygaz gibi hoparlörlerden sokaklara yayılan o meşhur sesi kendisine aittir.

    *o yıllarda yine eskişehir'de yerel radyolarda çalışan diğer yetenekler için (bkz: beyazıt öztürk) , (bkz: cem öğretir).

    *tüm bunların ötesinde gerek mütevazi kişiliği,gerek güleryüzü,gerek hayvanseverliği ile her daim dostlarının gönlünde özel bir yer edinebilmiş,iyi ki onu tanımışım diyebileceğiniz tatlı mı tatlı naif bir dosttur elif melda yılmaz...
hesabın var mı? giriş yap