• görüntülerdeki kadındır
    otomatik vites araba komple yasaklanmalı bence (bkz: swh). kadın dolaba girmiş hala gaza basıp gitmeye çalışıyor. yahu bu kaçıncı oldu. fren yerine gaza bastı yazıp basit bir google araması yaparsanız görüntülerdeki sürücüye benzer nice sürücüler olduğunu görürsünüz. umarım kimsenin canına bir şey olmamıştır.
    edit : link düzeltildi
    edit 2 : feminikler tarafından linç ediliyorum o yüzden başlığın emniyet kemeri takmaya çalışırken fren yerine gaza basıp kaza yapan sürücü (bkz: swh) ya da emniyet kemeri takmaya çalışırken kaza yapan sürücü olarak değiştirilmesini talep ediyorum.
    sosyal ve mesleki hayatında kadınlara sürekli pozitif ayrımcılık yapan beni bile cinsiyetçi ilan ettiniz ya ne desem bilemiyorum.
    ulan erkek yapsa erkek diye açardık başlığı. kadın kelimesinin neyine alındınız ? ayrıca bu fren yerine gaza basma kazalarını sürekli kadınlar yapıyor. ayrıca böyle bir kaza yapmak cinsiyet farketmeksizin mallıktır. bir çok yazarın belirttiği gibi yüksek ihtimal çift ayak otomatik vites araba kullanmaya çalışan bir malın yaptığı kazadır. başka türlü o dolaba çarptıktan sonra ısrarla gitmez araba. çift ayak araba mı kullanılır amk ? kim veriyor size ehliyeti?
    edit 3: şuraya da açıklık getireyim. kadınlara otomatik vites araba kullandırmak yasaklanmalı cümlesi tamamen ...... yasaklansın goy goyundan öte bir anlam ifade etmiyor.
  • bindiği arabayı alan kocişinin markette oluşan masrafları ödeyeceği kadındır.
  • iyi niyetten maraz doğar.
  • "seyir halinde" emniyet kemeri takmaya çalışırken kaza yapan kadın şeklinde düzeltilmesi gereken başlık. arabaya biner binmez ilk iş takacaksın o kemeri kardeşim. nedir seyir halindeyken kemer takmak.
  • bu araba manuel vitesli olsaydı debriyaj/gaz düzeni sağlanamayınca stop edecekti, gördüğünüz gibi kazadan sonra bile araba durmuyor, körün amı zorladığı gibi hala ileri gitmeye çalışıyor. hah, işte bu noktada kendinizi o araba ile dolap arasında hayal edip kadın şoförleri öyle savunun.
  • kaza yaparken de emniyet kemeri takmaya çalışan kadındır. (bkz: emniyet kemeri)
  • fazla söze gerek bırakmayan kadındır. bunların evde gri eşofmanla oturmaktan başka bir şey yapmaması gerekir.

    (bkz: mal)
  • ekşi sözlük yazarlarının kadınlara olan nefretini kusmalarına vesile olmuş, trafik kurallarını ve can güvenliğini öncelik haline getirememiş bir adet kadındır. bunun aynısının erkek versiyonu da vardır. ama genelde, saçma kaza yapan sürücüler erkekse bunun özellikle atını çizen olmadığı için "erkek" sürücüler sanki birer "michael schumacher" zannedilir, lakin ki öyle değildir.
  • suudi arabistan'da kadınların araba kullanmasının yasak olmasının sebebini şimdi daha iyi anlıyorum.
hesabın var mı? giriş yap