76 entry daha
  • 1958 yılında çok büyük tartışmalar cıkmış bu amerikanın erol büyükburç'u için, işte askere gidecek mi, gitmeyecek mi, kısa dönem mi, uzun dönem mi, tezkere bırakır mı? gibi deli sorularla. sonunda komutanları gidecek tabi tosun gibi delikanlı demişler ve kralı direk general olarak askere almışlar.
    elvis'e torpil yapılmayacağının belgesi olsun diye elvis askere alındıgı ilk gün berbere sokulup o lüle saçlarına hatta o uzun uzadıya favorilerine veda etmek zorunda kalmış.

    elvis'in askerdeki sınıfı şöförmüş ve elvis askerliğini amerika'da degil batı almanya - frankfurt'ta yapmış. frankfurt'a gemiyle gitmiş, gemiye binerken ve gemiden inerken binlerce hayranı onu yalnız bırakmamış..
    elvis' almanya'ya indikten sonra ''burada ne yapacaksınız'' sorusunu soran muhabire ''vatan borcu'', ''askerlik'', ''vatanıma hizmet'' gibi klişe cevaplar vermemiş, delikanlı gibi ''bir amerikali asker almanya'ya gelince sarışın bir kızla tanışır, ben de öyle yapacağım'' demecini vermiş.

    sonuç olarak elvis yaklaşık bir ay sonra etine buduna dolgun, nefis bir sarışın alman bulmuş ve bu 17 yaşındaki alman'la etraftan söz olmasın diyerek direk nişanı yapmıştır. elvis uzun dönem askerdir, tertipleriyle karpuz kesip sıla hasretiyle yanarken çokca kilo alır.. sonrası malum
365 entry daha
hesabın var mı? giriş yap