19347 entry daha
  • gelme güzel kardeşim, gelme, bu satırları okursan hasbelkader, gelme gs ye.
    hayır nasıl bir lobi, nasıl bir nüfuz alanı var ki bunca trol tarafından galatasaraya yamanmaya çalışılıyor, anlamak güç.

    bazı argümanlar var hakkında, bakalım:
    - "eski arda değil, yaptıklarından ders aldı vs."
    + e napalim nedamet getirdiyse? bize ne? gs de etkin pişmanlık yasası falan mı var? eğer bir nebze de olsa yaptığı hataları farkedip ders aldıysa ne mutlu kendisine, fakat neden bunun sonucunda gs ye getirilerek ödüllendirilmek isteniyor? naaalaka?
    - " 7 yaş büyük emre b. futbola devam ederken arda bu yaşta oynayamaz demek mantiksiz"
    + emre b yi sevmem, fakat bu adam fb den gönderildiğinde idmanı falan bırakmadı, ya da şimdiye kadar kazandım dunyaligimi yaptım bundan sonra da sallana sallana emekliliği beklerim demedi. sorumluluk aldı, kendisine iyi baktı bir kaç sezon basaksehiri şampiyonluk yarışında tutan kadronun aslarından birisi oldu. kısaca geçiniz.
    - "boş mukaveleyi imzalamaya hazır"
    + zaten istemiyoruz bir de para mı talep edecekti? futbol derdinde olsaydı barçada kendini geliştirir, kalıcı olmağa bakardı, ya da yukardaki emre örneğinde olduğu gibi başakta bir şeyler yapma gayretinde olurdu. adamın gayesi gs ye gelip yeniden itibar kazanmak, prestijini yükseltip kendisinden bahsedilmesini sağlamak.
    değil boş mukavele, üste para verse gs (ve türk futbolu) için hic bir faidesi olmayacak, üstelik de adlî olaylara karıştığı bilinen birisini takıma kabul etmenin hiç bir mantığı ve izahı yoktur.
    kendisi yerine bir iki.genç oyuncuya şans verilmesi çok çok daha mantıklıdır.
4901 entry daha
hesabın var mı? giriş yap