3 entry daha
  • eğer sınırları gerçek anlamda zorlayan bir anemikle karşılaşırsanız görürsünüz ki gerçekten de kitaplarda verilen semptomların hepsi görülebilir tek bir zavallıda.

    --- all characters in the entry are entirely fictional ---
    hele hele pek çok başka sorunu da varsa "konjenital hasta", "defolu android" vb şekillerde tanımlanan bir "müzmin arızalı"ysa söz konusu, kendisinde; uyku düzen bozuklukları, beslenme bozuklukları, havasız kalacam diye klostrofobi, daimi/delirtici baş ağrıları, fotofobi, daimi oksijen açlığı, anlatılmaz yaşanır bir demir bağlama kapasitesi, tükenmişlik sendromu, üşüme/bir türlü ısınamama hali, sarı benizlilik, taşikardi, paramparça benek benek tırnaklar, çatlamış soyulmuş dudaklar/tırnaklar/eller, konsantrasyon kaybı ve dikkatim dağıldığı için şu an aklıma gelmeyen pek çok bulgu daha vardır.
    bu bulguların herbirinin fizyopatolojisi başlı başına birer entry konusu olabileceği gibi zaten birbirleriyle ilişkileri de fazlasıyla komplikedir. keza hastamız da(böyle bir insan mümkünse)** başlı başına bir çalışma konusu olmaya uygundur.
    --- all characters in the entry are entirely fictional ---

    velhasılı kelam yazıktır bu defolu insanlara... sevin, sayın, hoş görün, unutmayın uzaylı da olsa insan insandır.
128 entry daha
hesabın var mı? giriş yap