3513 entry daha
  • bu cemaat;

    1. devletin silahlı kuvvetlerine, emniyet teşkilatına ve adalet sistemine önceliği devlet değil, bağlı olduğu cemaat olan bireyler ile haksız bir şekilde sızdı mı? - sızdı.

    2. balyoz, ergenekon ve askeri casusluk davası gibi kumpaslarla türk silahlı kuvvetlerinin şerefli mensuplarının sahte delillerle hapis yatmasına, ölmesine ve kurumdan uzaklaştırılmalarına sebep oldu mu? - oldu.

    3. bir önceki kumpaslar sonucunda emir-komutayı eline aldığını düşündüğü devletin ordusuna ve polisine ait üniformalar içinde, devletin ordusuna ve polisine ait silahlarla kendi askerine, polisine ve özellikle de korumak ve kollamak üzere şerefi üzerine ant içtiği sivil halkına ateş açtı mı? - açtı.

    4. kalkıştığı cunta girişimi esnasında ateş açtığı vatandaşlarını öldürdü mü? - öldürdü.

    5. başarısızlıkla sonuçlanan cunta girişimi sonrasında mensuplarına ele geçirilmeme ve ülkeyi terk etme talimatı verdi mi? - verdi. (balyoz-ergenekon ve askeri casusluk davasında sanık subay/astsubayların yurtdışından gelip yargılanmayı bizzat kendilerinin istediklerini hatırlayın)

    o zaman fethullah gülen cemaati net bir şekilde bir terör örgütüdür.

    tarih hangi gerçekleri yazacak sopaipilla paşam? yukarıdakileri yapmadı mı fetö? cidden hele bir anlat da öğrenelim. tarihin yazacağı tek gerçek, su aldığını fark edip fetö kayığından zamanında inmeyi başaran, ancak fetö'nün eylemlerine on yıllar boyunca doğrudan veya dolaylı katkı vermiş olanların varlığı olacaktır. şu anda yokmuşlar gibi davranılıyor, ama uzun vadede onları da hatırlayan çıkacaktır.
1153 entry daha
hesabın var mı? giriş yap