17 entry daha
  • house of 1000 corpses ın devamı olmasına rağmen, ondan farklı ve bu nedenle de çok daha iyi olan film.. house of 1000 corpses, sadece bir şiddet filmi yapmak amacıyla, asmak kesmek kelle uçurmak modunda takılan ve bundan başka da pek birşey barındırmayan bir film iken, bu film merkezinde yine manyak bir şiddet olmasına rağmen, heyecan dozu yüksek akışıyla( özellikle çiftlikte ki son yarım saati) kendini seyrettiren, başarılı bir film.. güzel görüntüler, hoş müzikler ve tabi ki oyuncuların başarılı performansları da eklenince ortaya iyi bir film çıkıyor..

    biraz konusundan bahsedelim; firefly ailesi vahşi katliamlarına devam etmektedir.. birgün bir polis baskınıyla ailenin bazı üyeleri yakalanır.. kaçanlar önlerine gelenin ağzına sıçmaya devam eder, fakat kardeşi bu aile tarafından öldürülen ve bunun intikamını almak için yanıp tutuşan bir şerif peşlerindedir.. bu kovalamacayla olaylar gelişir..

    --- spoiler ---
    filmin sonlarına doğru hırstan kafayı yiyen şerifimiz, ailenin kaçan üyelerini yakalayıp bir eve kapatır. ve burda işkence yapmaktaki hünerlerini konuşturur.. yönetmen bu sahnelerde hafiften taşağını da geçer seyirciyle. artık ev yandı, kızı da şerif boğuyor derken; bir çaatt sesi ve şerifin boynu kırılır.. bundan sonra aaa kurtuldular kaçıyorlar dersiniz, araba yolda ilerler, arka müzik ve film bitiyor sanırken karşıdan polis arabaları çıkar ve silahlar patlar..
    --- spoiler ---
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap