23 entry daha
  • cinselliği çoğu zaman yaralayan görsel malzeme. belki bazı kültürlerde, bazen, erken boşalma, iktidarsızlık, eşler arasında bir türlü sıcaklığı kuramama ve mutsuz ilişkilere neden olan ve her zaman hakkettiğinden fazla önem verilen.

    cinselliği konuşulmadığı, hala leylek masallarının anlatıldığı, ailelerin çocuklarını cinsel konularda bilgilendirmediği bir toplum düşünelim. gelişmiş ile geride kalmış arasında, araftan bir türlü çıkamamış; her köşe başındaki internet kafeden malum görsel malzemeye ulaşıldığı, el altından bir paket sigara parasında görsel malzemenin alınıp satıldğı bir toplum düşünelim.

    ilk bilginin görsel malzemeler sayesinde edinildiği; cinselliğin sevgi ifadesinden ziyade altı çokça kalın çizgilerle çizilen bir iktidar, bir övgü, bir erkeklik kanıtı olduğu bir toplum. hani herkesin birbirine uzunluklar, sayılarla veyahut skorlarla caka sattığı, filmlerden gördüklerini bir parça azaltıp kendilerine mal ettikleri.

    herkesin birbirine hava atar, skorlar havalarda uçuşur; herkesler akşam köşesine çekilince kendi bedenine bakıp hiç de o skorlar, büyüklüklerle ilgili olmadığını düşünüp içten içe kendini ezik zanneder; kimsenin kral çıplak demez.

    sevdiği insanla o insan hazır oluncaya kadar beklemek enayilik; yorgunluktan kaynaklanan erken boşalma günah; boşalma ile doyuma ulaşma arasındaki fark unutulmuş, atlanılmış.

    tanıdık geldi mi acaba ? size değilse de karşı komşunuzun çocuğu ya da okul arkadaşınız için ? ya da kendi gençliğiniz için ? tanıdık ? birazcık....

    bizim gibi memleketlerde kadın da olmak erkek de olmak zordur. kadın hiçleştirilirken; erkek devleştirilir. üstelik be biri hiç ne de diğeri devken.
104 entry daha
hesabın var mı? giriş yap