5770 entry daha
  • en son videosunda dediklerini aynen yaziyorum kelime kelime;

    "simdi sevgili tuncay ozkan, hala haber kanallari ve ajanslari sahibi. basarili bir televizyoncu. bir defa burada haksiz rekabet var, tuncay ne yapiyor?! simdi bence bunun tuncay'in, yani bir medya sahibi olarak 'biz cnnturku boykot ediyoruz' demesi etik olarak dogru degil. baska bir genel baskan yardimcisi diyebilir bunu, ama tuncay isin icinde. ha diyeceksiniz ki ama 'iletisime o bakiyor' ama orada da bir durum var simdi, hem televizyon sahibiyiz hem iletisime bakiyoruz, etik degil bence"

    yani diyor ki haspam, chp'nin genel baskan yardimcisinin kanali var, e kanal hakkinda aciklama yapmasi dogru degil. hakli. sonuna kadar hakli.

    e be kardesim bu ulkede turizm sirketi * sahibi adam turizm bakani, ozel okul * sahibi adam milli egitim bakani olarak gorev yapiyor alooooooo ??? ulan yanlayacagim diye iyice cildirdi ya. bunca yildir takip ederim kulaklarima inanamiyorum. takipci sayisi bir anda dibi boylayinca farketmis, bir de bizi marjinal olmakla nitelendirmis. ahahahahaha. sana senin gulmenle cevap veriyorum cuno.

    edit : arkadaslar uyardi sagolsunlar; saglik bakanimiz da ozel hastane sahibi * ve tarim bakanimiz da ithal gida urunleri getiren bir firmanin sorumlusu imis.
9592 entry daha
hesabın var mı? giriş yap