35 entry daha
  • homofobik eşcinsel ilişkiyi tasvip etmeyen değil, eşcinseli "seni asarım kerserim" diye tehdit eden, "evinizde saklanın sizi görmek istemiyorum" diye gözününün önünden kaldırmaya çalışan, "dedemin kemikleri üstünde oynaşmayın" gibi garip gerekçelerle elalemin kiminle nerede nasıl oynaşacağını belirleyebileceğini sanan, televizyonda sohbet eden iki eşcinsel karakter gördü mü o dizinin yayından kaldırılmasını vs talep eden insandır.

    homofobik "eşcinsel değilim" diyen insana takılan sıfat değil, karşıdakini kişiliği, dünya görüşü, bakış açısını... hiçbir şeyini bilmeden sadece ve sadece eşcinsel olduğu için sevmediğini beyan eden insana takılan sıfattır. elalemin kiminle ne ilişki yaşadığını tasvip etmek kimin haddine düşmüştür o da bilinmez ama bunu geçiyorum, daha sık rastladığımız haliyle bir insanı sırf x kişisiyle değil y kişisiyle seviştiği için sevmediğini söylemek, başka herhangi bir kriteri olmadan sadece ve sadece cinselliği sebebiyle bir kişiden hoşlanmamak normal değildir. hele hele küfretmek, saldırmak gibi gayet sık görebildiğimiz yöntemlerle eşcinsel bireylere zarar vermee çalışmak hiç normal değildir. homofobik işte bu normal olmayan insanları niteler.

    arzederim.

    ek yapmak istedim, yolda sevişmek istiyoruz biz diye bir talep mi gelmiştir bir zümreden. heterolar sokak ortasında sevişiyor de sıra eşcinsellere mi gelmiştir?
    dahası, neresidir bu hayali coğrafya, hangi millettir kültüründe eşcinsellik olmayan? kimler demiştir yorgansız yatarık oğlansız yatmayık diye, minyatürlerde padişahın hemen yanında duran o tüysüz çocuklar ne iş yapmaktadırlar, erkeğin hasının kadınla değil erkekle olması gerektiğini kıtalar boyunca anlatan divan şairleri hangi coğrafyadan çıkmıştır? şaka gibi yahu cehaletin insanı düşürdüğü durumu anlatmaya kelimeler yetmiyor.
235 entry daha
hesabın var mı? giriş yap