114 entry daha
  • evlat edinmek ile orospuluğu birbirine karıştıran çokbilmiş yazar.

    (bkz: doğumdan sonra zorunlu dna testi/#102226668) entrysiyle 21 yıllık sözlük tarihinin en saçmasapan yazılarından birini yazıp debe'ye girmeyi başarmasıyla sözlüğün nerden nereye geldiğini de görmüş oluyoruz. debe'ye, bahsi geçen konuya çok fazla hakim olduğu belli olan malum yazarların oylarıyla girdiği de belli oluyor.

    *konunun ilk entrysi'nde bahsi geçen bu kanunun neden getirilmesiyle ilgili harika bir açıklama yapılmış ve hatta birkaç canlı örnek de sunulmuş. aksi yöndeki açıklamaların hepsi tıpkı bu çokbilmiş yazarın yazısı gibi saçmasapan olmuş.

    *bu entry'de
    --- spoiler ---
    benim kafamı kurcalayan soru;
    bu öneriye, kim, neden, karşı çıkar?
    --- spoiler ---
    gibi cevabı belli olan süper bir soru sorulmuş aslında ama gene cevap veren çıkmamış. "ayıp değil mi, eşinize bunu mu yakıştırıyorsunuz" diyerek konuyu saptırmaya çalışanlar olmuş sanırım ama birinci entry'de zaten yazar bu tip kezofeministlere cevabı yapıştırmış; "kişiye özel kanun yapılmayacak. ülkedeki herkes için geçerli bu durum. dolayısıyla rencide olmaya gerek de kalmayacak."
    mesela, yapılacak dna testi de "çocuğun kordon bağı kesildi mi? bilmem ne testleri bitti mi?" mantığıyla yapılacak. testler bittiyse eve gidelim diyeceksin bitecek. yani doğumdan sonra yapılan rutin testlere bir yenisi eklenecek hepsi bu. bu kadar basit. hal böyleyken gerçekten de bu öneriye, kim, neden, karşı çıkar? sorusu kafaları kurcalıyor. gerçi sebebi belli ama biz söylemeyelim şimdi.

    *bu entry de güvenmek konusunu açanlara yazılmış. bu çokbilmiş yazar da güven konusundan bahsederek erkeklere öğüt verdiğini sanıyor fakat genç kızları zehirlediğinin de farkında değil sanırım. haydi biz de güven konusundan bahsedelim o zaman; bu malum orospuluğu yapan yüzbinlerce insan var ülkede. o kadınlarla evlenen erkekler güvenmeden mi evlendiler? tam tersine elbette güvenip evlendiler. sonuç? orospuluk. eee adam güvenmiş evlenmiş nasıl oluyor bu?

    *mesela sözlük yazarı olup da bu tip şerefsizliklere girişenler bile varmış. zaten malum kadınlardan biri başlığı açıp bu tip kadınları eleştiren yazarı da; "ortaçağ beyinli üç kuruşluk çomar" olarak nitelendiren gayet modern(!) ve özgürlükçü(!) bir kadınmış. bence burada asıl güven konusu erkeklere değil kadınlara yüklenmeli. kendine güvenen kadın zaten bu testin yapılmasına karşı gelmez. kendine güvenmeyen kişi itiraz eder, net. haydi buyur buradan yak bakalım sayın çokbilmiş.

    neymiş "augustus sikimasmus" evlat edinilmiş. heee o zaman baskalarından çocuk yapıp kocalarınıza senin çocuğun diye yutturabilirsiniz. nasıl olsa roma imparatorluğu kanunlarında anne her zaman belliymiş de, kurallar koyulmuş da bilmem ne. ya sen önce evlat edinmek ile orospuluk arasındaki farklı öğren de gel. ondan sonra insanlara akıl vermeye kalk.

    neyse, çok uzatmaya gerek yok. bu konuyu sadece okumakla geçiştirmiştim ta ki bu çokbilmiş yazarın genç kızları zehirlediğini görene kadar. bence sen öğütlerini kendine sakla.

    yalnız gördüğüm kadarıyla bu yazarın sözlükte muritleri de var. birazdan beni linç etmeye kalkarlar. beni linç etmeye kalkacak olan kezofeministlere de tek bir şey söyleyeceğim.

    feminist lütfen!

    edit: bir yazar yazmış. ben de şimdi hatırlayınca ekleyeyim dedim;

    --- spoiler ---

    roma yasalarına göre bir baba evlatlarına işkence yapabilir, onları köle olarak satabilir vs vs vs...
    --- spoiler ---

    haydaaa! eee ne olacak şimdi? hani roma hukuku ne diyorsa doğruydu, mantıklıydı. işinize ne geliyorsa onu alın tabii. çokbilmiş olmak bunu gerektirir.
84 entry daha
hesabın var mı? giriş yap