1738 entry daha
  • bir rivayete göre 48.000,diğer rivayete göre 15.000 türk lirası maaş alan, kartal imam hatip mezunu, mail atmayı seven fakat yazım ve imla kuralları ile türkçe dilinden bihaber bir torpilli.

    odtü elektrik elektronik mezuniyet + odtü yüksek lisans mezunu mühendis bugün 2500 tl maaşla başladı.

    yeni türkiye'ye hoş geldiniz.

    edit: adı geçen şahsın bu maaşı almadığını iddia eden bir mesaj aldım. iddia sahibi iş arkadaşı olduğunu söyledi. ben de gerçek maaşını söylerse düzelteceğimi ekledim. kendisi herşey dahil 15.000 olduğunu iddia ediyor. yazması bizden takdir sizden.

    ama kısa bir aramayla gerçeğin şu olduğu görülecektir.

    edit 2: odatv'nin bir araştırma yaparak, bu olayları haberleştireceğini düşünüyorum. zira araştırmacı gazetecilik beklentisinin olduğu tek mecra kendileri.

    edit 3 : maaşlar dolar bazlı ödeniyormuş. o nedenle fazlaymış. ayrıca maaş dışında makam aracı gibi yan imkanlar da varmış. mesela damacana müdürü diye bir müdür varmış. binlerce dolar maaş yanında, makam aracı varmış.

    tabi en doğru bilgiyi bacımızın kendisi verecektir sosyal medya hesaplarından. yayınlamak boynumuzun borcu olsun.

    edit 4: gençler maalesef piyasa şartları çok kötü. evet maalesef bogazici mezunu bir tanıdığım direkt asgari ücretle başladı. dahası bir yıl işsiz gezdi.

    gerçi bu ücretler deneme veya geçiş ücreti olarak da düşünülebilir, ama ülkenin durumu hakkında da o kadar iyimser olmayın.

    ha bu zor günler geçecek, liyakate, adalete, zekaya, kabiliyete önem veren adil ve vizyon sahibi idareciler de gelecek ülkemize. ama bu günümüzün gerçeği.

    ben de verdigim 8 senelik emeğin karşılığında siktir yemekten başka bir teşekküre uğramamış emekçiyim. çok zoruma gidiyor bu durumlar. hele son bir yılda çektiklerimi bir allah bir ben biliyorum. benim hak ettiğim yere akp nin atadığı tipleri görsenşz benim gibi delirirdiniz.

    edit 5 : tablo netleşiyor 700 tane müdür, 5000-6000 dolar maaş, 3000 dolar kira yardımı ve özel araç.
6708 entry daha
hesabın var mı? giriş yap