8 entry daha
  • sonunda raflarda ve ne yazuk kü internette yerini almış oyun. sapık gibi saldırıp yükledikten sonra trailerlarda zaten izlemiş olduğunuz cutsceneleri atlayıp hobarey diye grand campaign'e tıkladınız. ne gördünüz? evet türklerle oynayabilmek için önce beş ırktan biriyle oyunu bitirmeniz gerekiyor. hiç işime gelmez diyenler için hemen türkleri açma yöntemini gösterelim:

    1- ...\medieval total war\data\world\maps\campaign\imperial_campaign dizini içerisindeki descr_strat.txt dosyasını bulunuz.

    2- ardından bu dosya default halde salt okunur vaziyette olduğundan sağ tuşla tıklayıp özelliklerde salt okunur ibaresinin yanından "tik"i kaldırınız. dosyaya çift tıklayınız.

    3- dosyanın içinde unlockable satırının altındaki tüm ırkları seçip ctrl x'e basınız. ve bu satırları playable factionlara ekleyip dosyayı o haliyle kaydediniz.

    4- dikkat edilecek husus non-playable factionları olduğu gibi bırakmaktır. zira bu ırklar normal senaryonun başladığı anda sahnede görünmemekte ve dolayısıyla oyunun çökmesine neden olmaktadır.
449 entry daha
hesabın var mı? giriş yap