8 entry daha
  • muhteşem bir uygulama.
    kağıt kalem derdi yok ve sınav sonucunuzu hemen öğrenebiliyorsunuz.
    50 tane soru var. en az 35 tanesini doğru yapmanız gerekiyor. 70 aldığınızda sınavı geçmiş oluyorsunuz. doğrular yanlışları götürmüyor. mümkün olduğu kadar boş bırakmayın. bilmiyorsanız da atın.
    sınava girecekler için konuları okuyup vakit harcamayın. bol bol çıkmış soruları çözün. benim tavsiye edebileceğim sınav sisteminde site olan : (bkz: ehliyethane) ben bu siteden çözmüştüm. bol bol soru var.

    sınav heyecanı olanlar için bu bölümü yazıyorum. ben sınava girerken buraya bakmıştım fakat yeterli yazıyı görememiştim. bu yüzden benden sonraki kişiler için yazıyorum bu aşamayı. sınava girdiğinizde önce kapıda sınavda yasak olan eşyalarınızı çıkarmanız için uyarı yapıyorlar. bizde dolap vardı. herkese dolap verdiler. anahtarlar bir görevlide kaldı. daha sonra tek tek listeden adınızı okuyorlar ve oturacağınız masanın numarasını söylüyorlar. kapıdan girerken görevli sınav kağıdınıza ve kimliğinize bakıyor ve devam edip masanıza oturuyorsunuz. masaya oturduğunuzda 10-15 sn olacak şekilde kameraya bakıyorsunuz. kamera sizi tanımlıyor. kötü çıkmanız önemli değil. birkaç sefer çekim alıyor. bu yüzden hoca konuşana kadar siz kameraya bakmaya devam edin. 4-5 çekim alıyor zaten.
    sınav başlayıp bittiğinde 2 tane kağıda imza atıyorsunuz. zaten siz sınavı bitir dediğinizde görevlinin de sayfasına isminiz düşüyor ve kağıtlarınızı önünüze koyuyor.
    kapının önünde bir sistem var. buraya t.c. kimlik numaranızı girdiğinizde puanınız ve geçip geçmeme durumunuzu görebiliyorsunuz.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap