1540 entry daha
  • yeni nesil erkekler babalarımızdan daha iyi koca oldu evet buna okeyim fakat yeni nesil kadınlar annelerimizdeki naiflikten yoksunmuşlar yani daha iyi kadın olamamışlar. neye göre kime göre? peki eski nesil kadınlar çalışıyor muydu? evde kocasına hizmet etmek çocuk bakmak dışında başka bir meşgalesi var mıydı yok. peki biz yeni nesil kadınlar? misal ben yeni nesil bir kadın olarak ne yapıyorum annemlere nazaran? çalışıyorum. eve en az 5-6 bin para sokuyorum. aslında hem erkeğim hem de kadın. niye erkek gibi çalışıp eski kadınlar gibi de ev hanımıyım. artı eski kadınlarda olmayan özenle çocuk büyütüyorum. bunlar benim sırtım da hep bir yük.
    ben çalışıyorum ben işten dönünce evimi çekip çeviriyorum. ben çocuklarım daha iyi bir insan daha akıllı bir birey olsun diye çaba gösteriyorum. eski kadınlar gibi karnı doysun yatsın uyusun tv başında çizgi film izlesin mantığında değilim. daha çok sabırlıyım daha öğreticiyim çocuğuma karşı. bakın ben artık eski kadınlardan çok daha fazlasıyım. evet belki onlar gibi hamur açıp kocama hizmet edemiyorum belki ama hayata çok daha fazla emek verip daha fazla yoruluyorum. hal böyleyken kocam kişisinden de eski erkeklere nazaran daha fazla aktivite bekliyorum. çalışıp eve gelsin yesin içsin yan gelsin değil “babaları gibi”. ben nasıl çalılıyorsam eve para getiriyorsam o da eve çocuklarına emek versin. öyle çok şey de beklemiyoruz biz kadınlar evi silsin süpürsün diyen kadın nadirdir. nedir kadının beklentisi salata yapsın bulaşığını kaldırsın çöp atsın markete gitsin ne bileyim çamaşır assın çay doldursun gibi ufak tefek şeyler.
    sen bu gibi ufak şeyleri bahane ederek boşamayı hak göremezsin kadını. yok aldatmıyormuş da dövmüyormuş da bir de aldat döv! sanki saydıkları çok sıradan şeyler. zaten aldatmamalısın zaten dövmemelisin. yahu o senin karın sevdiğin insan ne demek aldatmak ne demek dövmek. bunları yapmaman marifet değil olması gereken.

    bakın yeni yüzyılda hiç yabana atmayacağınız bir gerçek var ki evin de çocuğun da evliliğinde yükünü çeken kadınlar. artık kadınlar çok bilinçli çok üretken. sen erkek olarak o kadını maddi manevi desteklemezsen boşanma aşamasına kolay geçersin.
    erkeklere sözüm insan olsunlar bu kadınların da bir canı var ve sizden daha narin daha kırılgan daha çabuk yorulan. ne kadar yükünü alabiliyorsanız o kadar alın. yazıktır günahtır bize.
2787 entry daha
hesabın var mı? giriş yap