74 entry daha
  • otobüslerin ancak valilik izniyle şehir dışına çıkabileceği yasak olabilir kanımca. kamu personeliyim ve hergün işe gitmek için il değiştiriyorum. kamu çalışanına il dışına servis verilmediği için aynı kurumda çalışan yaklaşık 100 kişi (2 otobüs) hergün git-gel yapıyoruz. hizmet aldığımız servis firmasının valilikten izin alacağını düşünüyorum. hadi alamadı diyelim. bu durumda da 1 iş arkadaşımı da yanıma alıp şahsi aracımla gitmeyi düşünüyorum. şahsi araçlara da yasak gelirse ne olacak peki? gidip valilikten şahsen izin mi almam gerekecek? saçma bir durum.

    ayrıca bu başlık altında bilip bilmeden tüm giriş çıkışlar hangi tip araçla olursa olsun yasaklansın şeklinde salak salak konuşanlara da bir çift lafım var. bak benim bahsettiğim sadece 100 kişi. binlerce insan hergün işe gitmek için ister kamuda olsun ister özelde şehir değiştiriyor. yani insanlar sadece keyfine göre şehir değiştirmiyor. ha yapacaksın sokağa çıkma yasağı toptan, elzem olanlar dışında tüm kamu ve özel kuruluşları kapatacaksın. kimse işe gitmeyecek salgın bitene kadar o zaman olur. mantıklı ve doğru olan da bu zaten.

    peşinen edit: sen de çalıştığın şehirde ikamet etseydin şeklinde mesaj atan olursa fena üzerim. biz düşünemedik mi sanki onu, sadece sizler mi akıllısınız!

    ayrıca gerçekten son zamanlarda ekşi mal sürüsü ergenlerle doldu. bilgi alayım diye açıyorsun, saçma sapan entry’ler arasında kaliteli entry bulmakta zorlanıyorsun. inci’ye döndürdünüz burayı gerizekalılar.

    edit: mal sürüsü dolu, tescillendi. çalıştığın şehirde ikamet et demiş çaylağın birisi. açıklayım o zaman gerizekalılar için. evliyim, eşim de kamu personeli ve ikamet ettiğimiz şehirde çalışıyor, çalıştığım şehre tayin olamıyor. ben de çalıştığım şehirden ikamet şehre tayin olamıyorum. oldu mu süper zeka çaylak! anladın mı!

    edit: sözlerimden henüz yazar olmamış arkadaşların hepsi alınmasın lütfen, sadece trollük yapan çaylakları kastettim.
176 entry daha
hesabın var mı? giriş yap