1015 entry daha
  • yıllar sonra şu (bkz: yasin obuz) denen adamı görünce bu bizim 3ttaklidi derken ne oldu bizim 3t'ye sesi çıkmıyor derken sabahtan beri yaklaşık olarak 30-40tane videosunu izliyorum işi gücü bıraktım doktora moktora umrumda değil.

    -bi ara kızlarla prono falan çekerek kendini bitirmişti bizim 3t bende bu hem kendini yakıyor hem de kızları yakıyor gene de ekmeğini yedi survivor'ın 3 .sınıf manitalarla gününü gün ediyor derken;
    kendilerini çeken bu kızlar bizim bu salağı mahkemeye vermiş ve bu süre içinde ve totalde 4-5 davadan kesinleşmiş 13 yıla yakın ceza almış.

    -bu yasin denilen eleman taner'in 8 yıllık ev arkadaşıymış büyük ihtimal survivordan çıkınca tanıştılar.beraber kafes dövüşü falan takılıyorlar , bizim 3t twitch yayınları denemiş bir ara ,bir ara youtube canlı yayın yapmış bir ara instagram'a sarmış falan biraz bişeyler kovalamış taner sins olayı başını çok yaktığı için kendine yeni yeni arayışlar bulmaya çalışmış.

    bu yasin ile maceraları , acun ile kavgaları derken bir arada merter mevsimler ile mahkemelik olma durumu vardı. en son acun'dan deli raporu almak için yardım istemiş canlı yayında.
    hiçbir çaresi kalmayınca eleman son olarak çareyi kaçmakta görüyor.

    kendi anlattıkları komple yalan; 3 gün viski içe içe yüzerek kıbrısa kaçmış fakat gerçeği bir tekneye sığınarak kıprısa yaklaşınca attı kendini büyük ihtimal .

    oradan da çareyi güney kıbrıs rum kesimi sığınmakta görüyor ama zaten taner'e bu aklı birileri vermiş geçen sene de burada çalıştım falan diyor videolarında .
    taner planı zaten 2 sene önceden kurmuş.

    neyse daha bitmedi bu zeka sıkıntılı arkadaşımız paylaştığı videolar yüzünden güney kıbrısta yakalanıp ceza evine girdiğini söyluyor.geri iade edilmek istemediği için sığınma talebi onaylanıyor ve 6 ay hapis yatıyor.
    bu 6 aylık süre zarfında içerde çok ciddi bir dayak yiyor ve başka bir hapsihaneye geçiyor.
    daha sonra sanırım ''yeter lan biz mi uğraş bunla ''diyerek salıyolarla bu arkadaşı.

    dışarıda gene rahat durmuyor ;kendi anlattığına göre çekemeyenler facebook paylaşımlarından dolayı kktc uyruklu şikayetlerden dolayı polsi baskınıyla toplama mülteci kampına atıldığını söyluyor.
    gerçekte olanı bilmiyoruz. bir youtube yorumunda şöyle bişey gördüm''arkadaş bu pezevnk sallıyor ,rum tarafında bir avukat kadınla sevgili olmuş sonra gene rahat durmamış fotolarını falan paylaşmış kadının parasını falan çalmış gitmiş kadın bunu içeri attırmış ''şeklinde.

    sonra eleman tekrardan hapis gibi bir yer olan mülteci kampına alınmış.

    neyse buradan da canlı yayınlar yapmaya başlamış ,ortam tam gora sahnesi gibi yemekhanede yanına gelen uganda 'lı cocuğun kafasına vuruyor . cocukta buna '2aguha koyşim haa ''gidi bişey diyor sonra bu da ''iyiki türkçe öğrettik başımaza bela oldular'' falan diyor.

    neyse gene milleti bezdirdiği için yakın bir zamanda salıyorlar bizim 3t.

    sonra gidiyor sosyal yardım almak için para ve ev talebinde bulunuyor avrupa birliğinden sığınma izni aldığı için fakat corona olayı orayıda vurduğu için bizim eleman otellerde kalıyor ve en son parası bitince boş terk edilmiş bir ev buluyor.

    bu son anlattığım günümüze gelmiş hali kendi ağzından söylediğne göre 10 kutu böcez ilacı alıp ve 3-4 kutu çamaşır suyu alıp içinde yatak olan terk edilmiş bir eve sığınmış iple çekiyorum bir daha ki canlı yayını.

    dip not:adamın hayatından en az 3-5 tane 3. sınıf aksiyon filmi çıkar ,bir iki tane dram çıkar.zaten kendisi porno çekiyor onu yazmaya gerek yok.
    bir kaç tane postmodern nihilizm temalı felsefe kitabı ve modern dünya eleştirisi şeklinde şehir hayatından kaçış alt metinli festival filmide çıkabilir.

    ama malasef acı gerçek kendi ülkesini rum tarafına kötüleyerek sığınma talebi almış bir vatan haini.
248 entry daha
hesabın var mı? giriş yap