• sabitlenmiş entry
    covid-19 salgınıyla fedakarca mücadele eden sağlık çalışanları için açtığımız ve salgın süreci boyunca sol frame'e sabitleyeceğimiz bu başlıkta, desteğe ihtiyacı olan sağlık emekçileriyle, destekte bulunmak isteyenleri bir araya getirmeyi amaçlıyoruz.

    bu başlık altında; içinde risk grubundan yakınlarının bulunduğu evlerine gidemeyen sağlık çalışanlarına kalacak yer ayarlama, tıbbi malzeme desteğinde bulunma, sağlık çalışanlarının çocuklarına online ders verme gibi desteklerde bulunabileceğinizi paylaşabilir veya sağlık çalışanlarından gelebilecek farklı destek taleplerini karşılayabilirsiniz.

    bu vesileyle, içinde bulunduğumuz bu zor günlerde işleri bir hayli zor olan sağlık çalışanlarının yüklerini bir nebze de olsa hafifletmeyi umuyor, tüm sağlık emekçilerine bu süreçte gösterdikleri çaba ve fedakarlıklarından ötürü teşekkür ediyoruz.

    edit: bu zorlu süreçte sağlık emekçileri ve yakınları türkiye psikiyatri derneği'nin 0 850 532 66 76 numaralı telefonu yoluyla ruhsal destek hattından faydalanabilirler. detaylı bilgi için (bkz: #105221112)

    edit: sağlık çalışanlarımızla dayanışma içinde olan bir grup gönüllüyüz. ihtiyaç halinde farklı uzmanlık alanındaki kişileri çok kısa sürede organize edebiliyoruz. desteğe ihtiyacı olan bir sağlık çalışanıysanız veya gönüllü olmak isterseniz bize ulaşabilirsiniz. detaylı bilgi için (bkz: #104572798)
  • 152 entry daha
    • covid-19 sebebiyle rahmetli olan meslektaşım ecz. ismail durmuş’un en azından bir günlüğüne hakettiği değeri görmesini istiyorum sözlük. 38 yaşında ve geride bıraktığı 7 aylık bebeğiyle en azından bunu hakettiğini düşünüyorum. kara borsacı, stokçu, diplomalı esnaf yaftalamalarına direnen bu güzel insan sizce de bunu haketmiyor mu?
    170 entry daha
    hesabın var mı? giriş yap