1 entry daha
  • cizgiroman versiyonu iyi olmakla beraber, bes sezon ve bir uzun metrajli film olarak yayinlanan animasyon versiyonu cok daha basarilidir kanimca. oldukca fazla anime esintisi tasimasi ve uzakdogulu animasyon ekipleri tarafindan yapilmasi sebebiyle amerikan cizgi filmlerinin tasidigi o rahatsiz edici, didaktik va kasintili havayi tasimaz. cok eglenceli ve cok akicidir. kendisi de dahil olmak uzere her cizgi film klisesiyle dalga gecer.
    ana karakter sayisi bes olarak sinirlandigindan ( robin, starfire, beastboy, cyborg ve raven) karakter gelisimine oldukca zaman ayirilmistir. yardimci karakterler olarak kid flash, terra (ekibin altinci uyesi) ve jinx ( ailece hastayiz bu ablanin) de oldukca fazla ekran suresi alirlar. ayriyeten slade ve brain adinda iki baskotu vardir ki evlere senlik...
    hikaye adeta robin ve starfire'in ilk bolumdeki opusmesi ile baslar, sinema filmindeki ikinci opucuk ile sona erer. bu iki opucuk arasinda birkac yuz tane basarisiz opusme denemesi, onlarca kiskanclik krizi ve birkac bin tane de dovus sahnesi vardir.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap