8 entry daha
  • kişisel olarak başlatığım '' corona günlerinde yeşilçam'a saygı duruşu '' etkinliği kapsamında yıllar sonra yeniden adam akıllı izlediğim halit refiğ filmi.

    halit refiğ gibi başarılı bir yönetmenin son derece iyi bir film olma potansiyeli yüksek bir yapımın anasını nasıl bellediğini üzülerek gördüm. bu kadar amatörce ,bu kadar saçma bu kadar gerzekçe hataları nasıl yapmışlar hayret ettim. halbu ki oldukça güzel bir hikaye varmış ellerinde.

    yalnız casta bakınca yeşilçam'ın nasıl muazzam bir oyuncu havuzuna sahip olduğunu görüyorsunuz şuan götünüzü yırtsanız mevcut oyuncu grubundan böyle bir cast çıkmaz. hülya avşar da maşallah kusurusuz bir güzelliğiyle ay gibi sinmiş filme.

    kafamda şu filmin haluk bilginer, uğur yücel ,güven kıraç ,fırat tanış ,kenan imirzalıoğlu ve herhangi bir iyi oyunculuğu olan son dönemin cici kızlarından birinin olduğu ,senaryonun düzenlendiği yeni bir çekimini düşündüm de muazzam güzel bir film çıkar ortaya. keşke el atsalar. hatta kadir inanır'ı da kadroya farklı bir rol vererek alsalar ne güzel olurdu.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap