1168 entry daha
  • madımak olaylarında 33 kişiyi talimatıyla kurtaran kişi.
    (bkz: arif sağ)
    (bkz: madımak'ta en az 40 kişiyi bbp'liler kurtardı)

    28 şubat post modern darbesine karşı, namlusunu milletine çevirmiş tanka selam durmam diyerek gösterdiği sert tavırla hatırlanan kişi.

    80 darbesinden sonra, kaçma imkanı varken içeride dava arkadaşlarını yalnız ve çaresiz bırakmamak için içeri girip haksız yere 5.5 senesi hücrede olmak üzere 7.5 senesini hapishanede geçiren kişi.

    cuntacılara, derin devlete, mafyaya, gladyoya baş eğmeyen, çevik bir dahil güya büyük isimlerin tehdidine rağmen hak bildiği şeylerden vazgeçmeyen kişi.

    türk solunun çorum, madımak diye iftiralar savurup, ak parti'nin yaşarken yüzüne bakmayıp, öldükten sonra arkasından timsah gözyaşları döktüğü kişi.

    muhsin yazıcıoğlu bu ülkenin en şahsiyetli isimlerinden biridir. her zaman hakka hak, batıla batıl demiştir. doğrucu davut kişiliği, onun siyasette yüksek yerlere gelmesine engel olmuşsa da o 'inanmadığım yolda milyonlarla yürüyeceğime, inandığım yolda tek başıma yürürüm' diyerek yalnızca allah rızası için devlet bekasını gözeterek hareket etmekten vazgeçmemiştir.

    şarkışla ülkücü gençlik derneklerinde neyse, ankara'da ülkü ocakları genel başkanı olduğu dönemde de aynı kişidir. yavuz sultan selim han'a alevileri katletti diyenler, muhsin yazıcıoğlu'na da aynı şekilde iftira ediyorlar. büyük birlik hareketi anadolu saflığında kurulmuş, dışarıdan hiçbir zaman güç almamış, seçim yardımlarını bile mehmetçik vakfına bağışlayıp bayrakları kendi ceplerinden bastırmış, alevi kürt türk demeden herkesi kucaklamış 'büyük bir birlik hareketidir'.

    yavuz ağıralioğlu - muhsin yazıcıoğlu
287 entry daha
hesabın var mı? giriş yap