313 entry daha
  • şimdi başndan iki narsist kişiyle ilişki geçmiş biri olarak yazacağım buraya. ikisi birbirinden farklıydı ama ilkinden öğrendiklerimi ikincide uygulayıp genel olarak başarılı oldum.

    öncellikle bu insanlar içten içe kendilere karşı çıkabiliyor olmanızı seviyor. yani sizi diğer insanlardan farklı kılan şey bu oluyor diyeyim. herkesin onlara taptığını sandıklarından zıtlaşabilir olmanız gerekiyor. o egoya kendinizi ezdirmeyin hükmedemedikçe delirecektir evet ama kendimizden ödün vermek yok.

    benim de kendimce bazı sorularım olduğundan, asla nasist şahsın keyfine bırakmadım mutluluğumu. konuşmak istersem aramasını beklemedim. sidik yarıştırmadım asla. inanın olumlu sonuçları oluyor. evet aramasanız aramaz ama önemli olan kimin aradığı değil, konuşmak istedin konuştun. her konuya rahatça uygulanır.

    aynı şekilde, bu insanlarla hem çatışabiliyorsunuz hem de tanıdığınız en muhteşem insan o. bunu sakın unutturmayın. evet ağzından çıkan her şeye hayır deme isteğiniz olacak. diyin zaten. hayır amk sen çok biliyon diyin. ama daha sonra küslük çıkarmayın. unutmayın, onun psikolojik bir rahatsızlığı var. keyfinden böyle yapmıyor. küçük dünyasının tanrısı sanıyor kendini :))

    mesela onu yendiğiniz her şeyde, yoo ben yenildim demek gibi bir gaflete düşecek. sakın memnun olmayın yendiğiniz için. di mi ne diyorum ben, gerçekten bu onun size ödül maması gibi uzattığı zaferlerden bahsediyorum. yenilmeye karşı onunla aynı tepki vereceğinizi sanıyorlar. hayır biz normal insanlar yenilince aa diyip geçiyoruz. o yüzden yine aynı mevzu, sidik yarıştırmayın. yenmek mi istiyor yensin. özellikle yenilip kendini bi bok sanacağına..

    hiçbir şeye ilgili üstüne gitmeyin. kendini beğenmiş insan probemi ortak işte, onun sana ihtiyacı asla yoktur. yalnız kurttur o. ıssız adamdır. salın gitsin nesi varsa var. merak etmek bizim görevimiz değil.
1923 entry daha
hesabın var mı? giriş yap