3 entry daha
  • görevini layıkıyla yapan, insanlık olarak da tertemiz biri olduğuna inandığım tarih öğretmeni. kendisiyle ilk tanışmam 2018 kpss hazırlık sürecinde olmuştu. engin eraydın 'ın hocawebde kanalında videolarına denk gelmiştim. engin hoca'nın eğlenceli coğrafya anlatımından sonra tabi biraz sıkıcı gelmişti. bir süre kendimi zorladıktan sonra aydın hoca'nın anlatımına alıştım. sınavın en detay bilgi soruları benim en kolay yaptığım sorulardı. ''bu hiçbir sınavda sorulmadı ben bunu önemserim, bunu bir yerde soracaklarsinyalini yaktığı yerlerden üç tane direkt soru geldi.
    2019'u boş geçtikten sonra 2020 kpss'ye tekrar hazırlanıyorum. bu süreçte yine kendisiyle tarih çalışıyorum. iki sene içinde kendini daha da geliştirmiş. neden- sonuç ilişkilendirmesi, haritalı anlatımıyla akılda kalıcılığı maksimuma çıkarıyor. aralara ufak anektodlar sıkıştırıp dikkati canlı tutmayı sağlıyor. video ders notu ve soru bankasıyla ile de konular kolayca pekişiyor.

    kendisini dinleyen arkadaşlara şiddetle tavsiyemdir. aydın hoca ben bunu önemserimdiyorsa önemseyin asla pişman olmayacaksınız.
21 entry daha
hesabın var mı? giriş yap