2 entry daha
  • en korkunc aksiyon kliselerindendir. muhtemelen mel gibson'dur, degilse de zaman icinde ona donusecektir.

    film klisesi olmasi da bosuna degildir tabi ki. beraber uzun sure calistiginiz kisilerle isin disina cikan iliskilere girersiniz. onlardan ya hoslanir, arkadaslari olur ya da rahatsiz olursunuz. eger olmelerinden rahatsiz olmayacak kadar anlasamiyorsaniz, bir sekilde takim olmayi birakirsiniz, biriniz bir baska takim yaratmak uzere transfer olur. bunun disindaki her durumda is arkadasinizi kaybederseniz cok uzulursunuz.

    iste amerikan polisi, bu gibi bir ahval ve serait icinde, ortagini kaybetmesinden sorumlu olsun olmasin, karsisina cikan herkesi dover. amerikali oldugu icin olmez (buna patlayici, yakici, kesici, delici, tatlandirici her nevi maddeyle temas etmesi durumu da dahildir). superman'den daha gucludur, cunku asla hirsini dizginleyecek bir kriptonit yoktur. yalniz ve ancak intikam pesindedir. sefi basta olmak uzere butun meslektaslarina kan kusturur.

    ustelik filmdeki kotu adamdan daha tipsiz, daha aptal ve daha dikkatsizdir. kadinlar cevresinde pervane oluyor gibi gorunurler, ama aslinda ihanet ediyorlardir, veya peslerinde zalim bir mafya babasi vardir ve bundan kurtulmanin en manali yolu olarak manyak bir polisle birlikte olmayi uygun gormuslerdir.

    ortagi oldurulmus amerikan polisi yeryuzundeki en tehlikeli maddedir. ozellikle filmini seyretmeye gelenler icin..
40 entry daha
hesabın var mı? giriş yap