22 entry daha
  • *karma bi yurt ise, gecenin bir vakti düdük gibi pijamanizla kim görecek bu saatte zihniyetiyle buzdolabini hedef tutturup mutfaga yöneldiginizde, bornozuyla egilmis firindaki tavugunu kontrol eden bir erkekle karsilasabilirsiniz.

    *kat yöneticiniz ve sizin gibi ögrenci olan kisinin aslinda bir sapik oldugunu, sarhos kafayken fermuari acik bir sekilde takimlari ortaya sererek, bu ketcapi kim yere döktü sualiyle sizi gerdigi anda farkedebilirsiniz.

    *güzel,huzurlu bir uyku cekerken belki de ilk defa kapiyi kilitlemeyi unuttugunuzu farketmeniz, 2 metrelik iri kiyim bir misafir sanatcinin mutfak kapisini sasirip odaniza dalmasiyla gerceklesebilir ve üstüne o bünyeden cikan insan üstü, kabus etkisi yaratan kahkahalarla yataginizdan firlarsiniz.

    *kullanmadiginiz kahve makinesini belki biri almak ister diye düsünerek yemek odasina biraktiginizda, haftalarca kimsenin ellememesi üzerine acaba buzdolabina mi koymaliydim diye ciddi ciddi düsünebilirsiniz.

    *ve yan odada kalan arkadasinizla aksam kahve icmek icin e-posta araciligiyla randevulastiginizda ve dedikodunun millet tanimadigini farkettiginiz anda da anlarsiniz ki orayi da terk i diyar etmenin vakti gelmistir.
103 entry daha
hesabın var mı? giriş yap