7 entry daha
  • benzeri başıma geldiği için hiç şaşırmadığım durum.

    2019 haziranında bir adet samsung galaxy s4 mini telefon sipariş ettim hepsiburada.com'dan. satıcı optimumavm diye bir mağaza. neyse telefon geldi şşarja taktık şarj oluyor. şarjdayken aniden kapandı telefon bir daha da açılmadı. aradım hepsiburada'yı, iade kodu verdiler ben de o kodla gidip telefonu bütün parçalarıyla aras kargoya götürdüm. adam kontrol etti her şei aldı ve işlem tamamlandı.

    2 iş günü içinde sonuçlanması gerekirken 4. iş gününde ben tekrar aradım müşteri hizmetlerini. durumu anlattım. telefonun kapağı kırık geldiği için satıcı almayıp geri göndermiş, telefon size geliyor, hasar tutanağı ile teslim alın dedi. tamam dedim. yarım saat sonra kargo geldi ama lavuk paketi açmama izin vermiyor. ben de dedim ki böyle böyle bir durum olmuş açmadan tutanak tutmadan almam. herif kargoyu vermedi bana, şubeden müdürle konuşup alırsınız dedi. o hafta yoğun olduğum için şubeye gidemedim. sonraki hafta gittiğimde artık paketin şubede olmadığını geri gittiğini söylediler.

    o günden sonra hepsiburada'yı belki 10-15 kere arayıp durumu anlattım. her seferinde en başından alıp anlattım. notumu alıyorum, ilgili birime aktaracağım, gibi zırvalarla cevap verdiler. kısacası kargoda kapağı kırılan telefonun suçu bana kaldı, olduğu gibi kapanan telefonun suçunu kimse üstlenmedi. 680 tl bok yoluna gitti.

    bir daha hiç alışveriş yapmadım hepsiburada'dan. yapmayacağım da. yapmak isteyen yakınlarıma da bu olayı anlatıyorum. şimdiye kadar sadece bir tanesi beni dinlemeyip alışveriş yaptı, o da kitap alıyordu. televizyon alan, telefon alan, konsol alan hep başka yerden aldılar.
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap