7 entry daha
  • microsoft bu kez (bkz: arm) mimarisinde cok daha oturakli bir bicimde geliyor. ancak telefon, yani (bkz: surface duo)'da..
    gectigimiz yillarda (bkz: sanallaştırma) üzerine ciddi yatirimlar yapan microsoft - (bkz: docker) tehlikesi de buna sebep oldu- (bkz: windows rt) 'de yaptigi hatayi (bkz: windows x) 'te tekrarlamamaya yemin etmis gibi duruyor.
    simdiden (bkz: surface duo) ile ikili göz kirptiklari reklamlarin otesinde;
    surface neo'nun, (bkz: surface pro x) 'te kullanilan (bkz: sq1) ( (bkz: snapdragon 8cx soc) üzerine kurulu) veya (bkz: surface duo)'daki gibi (bkz: snapdragon 855) gibi guclu bir mobil islemci kullanacagini dusunenler yanildi.
    cunku (bkz: microsoft) (bkz: lakefield) nesli işlemcileri ile, (bkz: arm) mimarisinin hegemonyasina aldigi düşük güc tüketimli mobil pazarina sert bir darbe vurmaya hazirlaniyor. ayni zamanda yeni cikan (bkz: samsung galaxy book s) 'lerde de, yine (bkz: lakefield) nesli islemciler guc veriyor.
    (bkz: 64 bit) uygulamalara native destek verecek olan (bkz: windows x), (bkz: microsoft store) 'dan sonunda vazgecmeyi basarabilen firmaya, bu kez, ezeli rakibinin de en zayif oldugu anda, son darbeyi indirebilmesi icin buyuk bir sans gibi duruyor.
    satis fiyatlarina baktigimizda, (bkz: surface) ailesinin genisleyen urun yelpazesinde zaten fiyatlarin birbirine yakin tutuldugunu gördügümüzden, bahsedilden $1300 - $1400 lık cikis fiyati, (bkz: samsung)'un galaxy book s 'in, cikisi olan temmuz ayindan 5 ay sonrasi icin, gayet makul olacaga benziyor. zaten farkettiyseniz (bkz: apple), (bkz: samsung) ve (bkz: microsoft), artik yili 3'e bolup (bkz: chang ching xhuong) lardan ekmegi kapmaya calisiyorlar.

    ek:
    seruven baslamadan bitti.
hesabın var mı? giriş yap