8 entry daha
  • heybeli adada gidilebilecek son koy.
    öncelikle denizi çok kötü, her yer midye ve yosun biraz da deniz anası var. ne kadar açılırsanız açılın o pis yosun kokusu gitmiyor.
    giriş için internette ücretsiz yazısını görebilirsiniz ama orada kendince bir baraka yapan bir kaç şezlong ve şemsiye ile plaja çevirmeye çalışan birisi var. öncelikle girer girmez sizden kişi başı 30 tl istiyor, ben vermeyeceğimi sadece denizi kullanacağımı söyledim kendisi biraz sorun çıkardı fakat kalabalık olunca pek birşey demedi.
    kimsenin alkolikliği beni ilgilendirmez fakat kendisi sabahın 10nda deli gibi sarhoş ve konuşurken - eğer kadınsanız - memenizden başka bir yere odaklanmayan, sürekli barakadan laf atan birisi.
    baştan bizi iki kadın görünce bira ikram etmeyi teklif etti sonrasında kardeşlerimiz geldi ki muhtemelen erkek arkadaşımız sandı baraksına geri döndü. sonrasında bir bira satın alalım dedik ve birayı aldık, kalk erken ödemeye gelince 50 tl istedi elbette serbest piyasa istediği fiyatı verir fakat öncesinde ikram edeceği birayı sonradan 50 liraya satmak çok pislikçe.
    sahil çok pis, çok fazla böcek ve sinek var.
    yine aklıma birşey gelirse editlerim.
hesabın var mı? giriş yap