1 entry daha
  • oncelikle bunu gurur meselesi yapmayin, 20 yasinda sunnet olmadiysaniz, ve aclik grevinde degilseniz pek de fiziksel bir sebep yoktur normal sartlar altinda. rahat olmaya calisin. bir mitar alkol bu rahatligi saglasa da aslinda uyarmayi engelledigi de gercek oldugundan heyecanlanma nedeniyle erken bosalmalari onlemek icin faydalidir. abi zaten bi sey yok ki bastan diyosaniz uzak durun alkolden.

    polemige girmeyelim ama sevisirken/sikisirken bacaklarinizi mumkun oldugunca birbirinden ayirin.

    ne olursa olsun krem veya cinsel performansi artiran hap, kimyasal kullanmayin. kendi kaldirabileceginiz randimani kendiniz artirmaya calisin.

    iyi ve anlayisli bir partneriniz varsa hadiseyi gurur meselesi yapmayin, gelistirmeye calisin performansinizi. seks uzerinden gurur sisirilecek bir sey olmaktan once bir zevk aracidir, aslinda uremenin tuzak peyniridir ya neyse.

    partner isi yalansa, ve cukunuzu isemeden isemeye gormuyo arada cavusu tokatliyosaniz, o dayak isini essek sudan gelene kadar yapin.

    kollariniz ve bacaklariniz guclu olsun, en azindan kendinizi belli bi sure dayayabilecek kadar, seks sirasinda kasilan kaslar normalde oldugunuzdan daha guclu bir sekilde sizi goturecektir ancak orgazm sonrasi altinda kaldiginizi hissettiginiz arabanin plakasini alamazsiniz. sinav ve leg press ilk akla gelebilecek faydali egzersizlerdir.

    ayakta oldugunuz veya sirt ustu uzandiginiz pozisyonlari tercih edin, misyoner pek guzel bir sonuc vermeyebilir bunlara oranla.

    pozisyon degistirmek uyarilmayi azalttigi icin erken uyari aldiginizda tavsiye edilebilecek bir seydir, ancak kirmizi alarm seviyesindeyseniz hic kasmayin, bir dahaki sefere diyin simdiki ofsayt nedeniyle iptal edliecek golun keyfini cikarmaya calisin. es kaza bunu kafanizda engelleyebilirseniz siktiredin bu isleri gidin yoda ya ceday falan olun, mind trick yapin.

    kafaya takilan bi sey olursa*, sorun.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap