3 entry daha
  • tıraşı bırakıp yapıcı öneri ile gelelim. rustan günlüğüne 100 lira aldıkları yerde türkten 500 almasınlar. nasıl öneri ama? bir de rusun köylüsü geliyor otelden bir adım dışarı çıkmıyor, hangi milyonlarca kişi yiyor lan bu ekmeği rustan? otele para vermezler, dışarıya para vermezler.

    yunan bile avrupalı değil türk turist gelsin diye ağlıyor, bizimkiler de 5 kuruş para harcamayan, türkten az para veren rusu çekme derdinde hala.

    edit: tamam, rus döviz getiriyor da, antalya bodrum toplam 200bin yatak var. 10 15 dolara anca kalıyor bu ruslar. dışarıda da harcamıyorlar. 15 dolar ve full çekse 200 milyon dolar anca yapar 2 ayda. 200 milyon dolar girse nolur girmese nolur. rusya'da risk yüksek, oluşacak yeni salgın daha fazla durdurmayacak mı ekonomini? hatta onu geçtim, hiç bir önlem almadan getirdin 200 binde 200 kişide çıktı(rusya'da binde 6 oran, ben binde 1 verdim), 200 kişi 1000 kişi oldu otellerde, 1000 kişiye bodrum ya da antalya'da nasıl bakacaksın? bakamadın, adamlar öldü, ya da oraya buraya taşırken süründü, dünyaya bunu yansıttı. ne bok yiyeceksin? böyle 0 projeksiyon ve olası senaryolar düşünmeden karar alınır mı?
150 entry daha
hesabın var mı? giriş yap