20 entry daha
  • bir fenerbahçe taraftarı olarak kıskanmakla beraber mutlu da olduğum maçtır.

    real madrid olmasaydı barcelona da barcelona olmazdı. (tersi de geçerli)

    fenerbahçe'nin iki gün önceki şımarıklığının bir nedeninin de gs ve beşiktaş'ın geçen seneki formsuzluğu olduğuna inanıyorum. geçen sezon türkiye futbolu için tam bir felaketti. kötülerin iyisinin zirvede tamamladığı her sene, dünya futboluyla futbolumuz arasında açılan bir fark anlamına geliyor.

    beşiktaş ve galatasaray doğru transferler yaptıkça, iyi bir teknik direktörle çağdaş bir futbol oynadıkça fenerbahçe'nin transfer anlamsızlıkları, teknik direktör seçimleri, futbola ve futbol dünyasına yaklaşımları da farklılık gösterecektir. ve bu farklılıklar olumlu yönde olacaktır.

    lincoln 30 gol attığında, deivid bir kat daha sorgulanır. volkan iyi oynayınca, roberto carlos'un her derdin devası olup olmadığı en azından bir soru işareti olarak takılır akıllara. takım oyunu oynayan birileri varsa, alex olmayınca duran takım gerçeğinin ayırdına varılır.

    bu sene fenerbahçe şampiyon olamayabilir. bütün derbileri kaybedip avrupa'da erken havlu da atabilir. ancak galatasaray böyle oynadığı sürece, çıta daha yukarı çekildiği sürece, bir sene sonrası için yapıcı bir umut kendini koruyacaktır.

    içten tebrikler : )
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap