21 entry daha
  • bottas pol pozisyonunu alarak en azından yarış startına bir heyecan getirdi. iki mercedes startta birbirini fazla zorlamayacaktır. bottas önde kalabilirse; ilk pit öncesindeki temposu ve lastik kullanımı yarışı kazanma şansı açısından çok büyük önem taşıyor. üçüncü sırada hulkenberg var ve elde ettiği sonuç inanılmaz. hiç kullanmadığı ve ilk kez on gün önce oturduğu otomobille müthiş bir iş yaptı. hulkenberg performansı otomobilin önemini gösteriyor. stroll performansı ise paranın önemini gösteriyor.

    diğer taraftan redbull farklı bir strateji deniyor. max yarışa daha sert lastikle başlıyor. sanırım normal şartlarda şansının düşük olduğunu bilen redbull böyle bir deneme yapmaya karar verdi. eğer şans faktörü de yardım ederse öndeki ikiliye yakın kalabilir. albon ise ciddi anlamda büyük bir balon. bu adam böyle giderse bu koltukta fazla kalmaz.

    ferrari için ise sözün bittiği yerdeyiz. bir takımın bu kadar geriye gitmesi kabul edilebilirlikten çok uzak. öte yandan renault performansı umut verici. üstüne koymaya devam ederlerse önümüzdeki sezon daha yukarıda görebiliriz. bana göre ricciardo takım değiştirme kararıyla hata yaptı. mercedes oldukça mercedes motorlu bir takımın şampiyon olması zor. en azından renault fabrika takımı olması sebebiyle burada şansı daha çoktu.

    birincilik için olmasa da podyum için güzel bir savaş izleyeceğimizi düşünüyorum.
190 entry daha
hesabın var mı? giriş yap