6 entry daha
  • yaklaşık 3 hafta önce 1994 ve 1.5 clx modelini satın aldığım aracım. araç fiyatlarının uzaya çıkmasını kendimce protesto edip (masrafımın da acayip derecelerde olmasından dolayı) boya masrafı dışında bir masrafı olmayan bu aracı satın aldım. nispeten daha genç olduğum yaşlarda, daha güzel daha hoş arabalara binmiş olmama rağmen, sonraları kafamda oluşturduğum 'a noktasından b noktasına gitmek' kavramına binaen, arabalarla çok içli dışlı olmama rağmen hayatımda ilk defa görmüş olduğum bu aracı satın aldım.

    açık konuşmak gerekirse 15-20 bin tl bandında alacağım herhangi bir arabadan keyif almayı beklemiyordum. ford taunus'lara bakarken, öyle filtreleme sırasında karşıma çıkması ile gördüm ilk olarak. ancak araç ciddi anlamda konforlu ve daha önce kullandığım vw bora aracımdan işlevsel olarak pek bir farkı olduğunu söyleyemem. ileriki dönemlerde ne sıkıntı çıkarır onu kestirmek oldukça güç olsa da, motoru ve yürüyen aksamındaki parçaları diğer parçalardan temin edilebiliyor. örneğin, iç kapı açma mandalını mazda 323 parçası ile halledebildik.

    uzun yolda normal, güvenli gidiyor ve az yakıyor. can sıkıcı olabilecek tek durum klimanın olmayışı benim için. ancak o da, hava sıcaklığı genellikle baya altlarda olan bir şehirde yaşadığım için beni çok fazla etkilemiyor. dediğim gibi, temizi bulunursa eğer a noktasından b noktasına gitmek için, hidrolik direksiyonu, merkezi kilidi, koltuk ayarı, direksiyon ayarı gibi özellikleri olan, az yakan ve geneli mekanik olan bu araç güzel bir seçenek olabilir.

    ileriki dönemlerde editlemeyi düşünüyorum. umarım satmak zorunda kalmam.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap