53 entry daha
  • 8 yaşındaki çocuğa sadece fiziki işkencenin yapılmadığı, insan onurunu ayaklar altına alan her türlü psikolojik işkencenin de yapıldığı dizi. izlerken kalbim sıkıştı, devamını getiremeyip kaç defa kapattım. böyle vahşet görmedim.
    --- spoiler ---

    çocuğun annesiyle gittiği bir merkezde, güvenlik görevlisini görünce sessizce yaklaşıp, adamın dikkatini çekmeye çalışması içimi dağladı. belki adam yardım eder diye. adam da anlamış. hem de bu çocuk istismarı demiş içinden. çünkü çocuğun yüzü paramparça. okulda öğretmenine kaç defa eve gitmek istemiyorum demiş. bu dünyada hiç kimse 8 yaşındaki gabriel'e yardım edememiş. o kadar acı çeken, korkan çocuk, evet çocuk olduğu için, hiçbir şey yapamamış. yara bere içinde okula gitmesi mavhetti beni. saçları gelişi güzel kazınmış, kafa derisi parçalanmış, dişleri dökülmüş halde hem de. verdikleri fiziksel ceza yetmemiş, bir de hep utandırmışlar yavrumu. o da annesine sevgi dolu kartlar hazırlamış okulda, o halde.
    cehennemin baş köşesinde yanın. bu dünyada en büyük acıları, o iğrenç koğuşunuzda çekin. tüm vücudunuz yara içinde kalsın. zebaniler. idamı en çok hakeden anneydi. adam aldı. adamı evden kovması yeterdi çocuğunu korumak isteseydi. asıl o iğrenç kadın idam cezası almalıydı.
    --- spoiler ---
45 entry daha
hesabın var mı? giriş yap