448 entry daha
  • bir multiplayer anısı ve davetidir.

    leş bir grubumuz var. cumartesi günleri 22 gibi başlayıp 02-03 gibi bitiriyoruz.

    5 kişiyiz. önce 2-3 gruba ayrılıp kapışacağız dedik. ben ve arkadaş veteran 30+ tayfa.
    diğer 3 arkadaş da genç
    komunist amerika ve rusya ortaklığı yaptık. önceden konuştuldu tabi benim amerika ile komunist gideceğimi biliyorlar.

    diğer 2 arkadaş italya - almanya oldu.

    diğer arkadaş da ingiltere oldu. ben netural takılıcam, kendim kazanmaya çalışıcam allias olarak dedi. okey dedik. (tabi almanya'ya savaş açar, biz de onu hafiften destekleriz dedik, en azından trade'ini bozar, lastik aldırmaz diye düşünüyoruz)

    sonra almanya çat çut savaş açıyor her yeri alıyor hiç müdahale gelmiyor ingiltereden. almanya ayı gibi büyüdü sovyet sınırında güç gösterisi yapıyor. e lastik derdi de yok ingiltere ile savaşmıyor. alman uçakları artık alman hava sahasına sığmıyor.

    ben de japon savaşını yapıyorum sovyet kardeşimin doğu kanadını rahatlatayım diye. sonra bir baktım ingiltere kanada sınırına asker yığmış. noluyor dedim? abi ben axis'leyim. e niye alliessın o zaman?? bu da işin stratejisi dedi.
    herifler bir hafta boyunca (bir önceki hafta allies oldular paris'te öğle yemeği yedik 1940 gibi) bizi nasıl yeneriz diye düşündüler ve bizi kandırmakta buldular çözümü.

    özetle, bize komunist japon ya da ispanya oynayacak, ite uğursuza yargı dağıtmamıza yardımcı olacak bir oyuncu aradığımız oyun.
251 entry daha
hesabın var mı? giriş yap