23628 entry daha
  • eray ne kaypaksın! ayyüce’nin yanında “ekşili köfteye pirinç mi konur?” diyen sen, şimdi kalkmış esra’ya “kulağınla duymadığın şey için beni itham edemezsin,ben öyle birşey demedim” diyorsun. hem de gözlerini belerte belerte anan yaşında kadına bağırarak. iyi ki kameralar var da görüyoruz doğruyu yanlışı. halbuki sen kameraları unutmuş gibisin.hem suçlu hem güçlü pesss! bir de utanmadan kadını iftira atmakla yalancılıkla suçluyorsun.

    ayyüce, bu pirinç konusunu eray senin yanında konuşmasına ve sen gidip esra’ya anlatmış olmana rağmen orada eray ve emir sağlı sollu esra’yı suçlarken “ben bizzat duydum” deyip itiraf edemedin. doğruları söylemek bu kadar zor olmamalı.

    ve emir... sen nasıl takıntılı ve hakkaniyetsiz birisin ki, “kuş uçtu,yağmur yağdı,güneş açtı” gibi ottan b.ktan sebeplerle habire esra’yı yazıyorsun. takım oyununda tabağı kaybetmiş 2 kişi var; sen onları yazmak yerine “challenge’da senin yüzünden kaybettik” deyip esra’yı yazıyorsun. azıcık insaf. kaybeden tabaklardan biri en yakın arkadaşın furkan olunca mı ilkelerin değişiyor. kadının yaptığı tabak kazanmış, “ben sana tarif etmeseydim o tabağı kazanamazdın “ ne demek? kaybetseydi de “ben sana tarif ettiğim halde yapamadın” deyip yine onun ismini yazacaktın. azıcık tutarlı ol. bu halinle çok itici görünüyorsun.
22457 entry daha
hesabın var mı? giriş yap