281 entry daha
  • kesinlikle faydalanılması gereken online eğitim web sitesi.

    üniversite öğrencisi iseniz üniversitenin verdiği mail adresinizi hesabınıza bağlayarak ücretsiz eğitim alabilirsiniz. eğitiminizi başarı ile tamamlarsanız sertifika alıyorsunuz.

    eğitimin geleceği hızlı bir şekilde bilgisayar ortamına geçmekte ve üniversitelerden, özel okullara vs. bu okullar maliyeti azaltmak için yavaş yavaş bu eğitim sistemine geçmek isteyecek. şuan bir elt öğrencisi olarak şuan calarts'ın game design kurslarını alıyorum. calarts! düşünebiliyor musunuz? bölümüm ile alakası yok gibi gözüküyor ama aslında kendimi başka bir konuda geliştirmek ve kendi bölümüm ile ilişkilendirebilmek için mükemmel bir fırsat. bu sadece bir örnek. isterseniz data science dersi alın ya da tokyo üniversitesinden game theory kursu size kalmış.

    bu dersleri alıyorum çünkü çocuklar oyunlara bayılıyorlar ve hem online eğitim hem de oyunların ingilizce dersi ile birlikte entegrasyonu ile daha kolay motive olabilecekler. ileride belki online vr eğitimi bile verebiliriz.

    geleceği biz şekillendireceğiz arkadaşlar. okuyan, araştıran ve çalışan insanlar. eğitim hayatınızda ya da mesleğinizde bir farklılık yaratmak için bu kurslardan yararlanın.
132 entry daha
hesabın var mı? giriş yap