3008 entry daha
  • dizinin ilk üç bölümünü izlemiş bulunmaktayım. diziden çıkardığım sonuçlarla ilgili bazi anelizlerde bulunacagim.(kısa olacak o yüzden çay kahve almanıza lüzum yok).
    --- spoiler ---

    meryem psikolojisi bozuk olduğu için psikiyatr peri'ye gidiyor. peri de psikolojisi bozuk olduğu için meslektaşı gulbine gidiyor. gulbin'in psikolojisi bu iki karaktere göre oldukça sağlam. çünkü cogu gece sinan'da kalıyor. dizinin tv starı karakteri melisa'nin psikolojisi de düzgün çünkü o da gulbinden fırsat bulursa sinan'da kalıyor. meryem'in psikolojik sıkıntı sebebi de zaten sinan'da kalamamak. peri'ninki de sinan gibi birinde kalamamak.
    yani dizideki tüm ana karakterleri sinan soyle bir elden geciriverse izleyiciler dahil herkes rahatlayacak hiçbir psikolojik sıkıntı kalmayacak. diğer karakterlerin de iç sikintisi büyük oranda sikişe baglaniyor bir yerde. zannediyorum dizinin hikayesini rahmetli freud seneler önce yazıp ileride dizisini cekersiniz diye miras bırakmış senaristlere. diziyi anlatan en iyi bakinizi da bırakıp gidiyorum. bir sonraki anelizde görüşmek üzere.

    (bkz: bir kez sevişse rahatlayacak insanlar)
    --- spoiler ---
937 entry daha
hesabın var mı? giriş yap