1872 entry daha
  • ekşide yazmak.

    illa denk gelmişsinizdir, burada hayatta hiçbir şey olamamış aptal, ruh hastaları var. bunların tek dertleri; denk geldikleri mutlu, huzurlu ve zeki insanlara sataşmak... öyle pislikleri görünce her defasında bu çöplüğe yazmayacağım kimseye cevap vermeyeceğim diyorum, sonra bir güzele denk gelip onun hatrına yine yazıyorum...

    bu ilk bahsettiğim hasedçiler öyle yılanlarki, şeytan bunların yanında masum kalır. bu edepsizler genelde bir şey olmak isteyip de asalaklıkları yüzünden olamamış olanlar oluyor.
    bunların asalak olduğunu nasıl anlıyorsun derseniz: bu zararziyan insansılar genelde kendi gerizekalılıkların hıncını başkalarına çatarak, ona nohut beyniyle ayar vermeye çalışarak çıkarmaya çalışıyorlar, oradan anlıyorum.

    ne diyim allah tez zamanda belalarını verir de bu pisliklerden kurtuluruz.

    hele bir tane şeref yoksunu vardı. adını mesaj kutumda aradım bulamadım, psikolojimi bozmasın diye sonradan sildim, heralde; şey diyordu:
    “ bunun sevmediği bir yazar varmış, o beni seviyormuş... onun sevmediği bu adam nasıl olur da beni severmiş. beni tanımıyormuş ama eğer o beni savunuyorsa demek ki ben de bir sıkıntı varmış.” gerizekalıyı insan yerine koyarak cevap verdim. o kastettiği kişiyi tanımadığımı, o yüzden şahsımı değil; hakkı savunduğunu yazdım. bunun üzerine mal bir sürü çirkeflik yaptı. “neymiş beni savunmayanlar hakkı savunmuyormuş, demişim de tüm sözlüğün kul hakkına girmişim de bütün yazarlardan tek tek hellallik istemeliymişim...”

    benim nezdimde bu salak, jeneralize başağrısı yapan patojenden başka bir şey değil.insan yerine koyamıyorum. yemin ediyorum sözlük, karınca incinse canı yanan ben böyle gereksiz malların doğal seleksiyona uğrayarak hayatımızdan çıkmasına üzülmem. kimsenin hayatı başkaları ile uğraşacak kadar aşağılık olmamalı... eğer bunlar kendisine bu aşağılıklığı yakıştırıyor ve insan olma onurunu taşıyamuyorsa o zaman defolup gitsinler... hakettikleri gibi yerin yedi kat dibinde kendi gibi haşarelerle yaşasınlar.
95 entry daha
hesabın var mı? giriş yap