175 entry daha
  • xbox stüdyolarından çıkan her oyunu pcnizde game passte oynayabilirsiniz. cod vs alıp oynayacaksanız onlar da game passte yok zaten, xbox'ın online oyun sistemi de paralı, saçma sapan eleştiriyorsunuz.

    last of us, last of us part 2, god of war, uncharted (5 oyun), final fantasy serisi, death stranding (xboxta yok, pc'de yarım yıl sonra çıktı), horizon zero dawn, marvel's spider man, ghost of tsushima, bloodborne, demon's souls, day's gone gibi bir çırpıda yazabildiğim muhteşem exclusivelere karşı (ki bunların yanında çok sayıda orta halli oyun da var) adam minecraft yazmış, age of empires yazmış, quake, evil within falan yazmış. gelip de ps exclusivelerini aynılarını pcde de oynayabileceğiniz (hatta konsolda aylık 45 tl, bilgisayarda 30 tl üyeliği) game pass oyunlarıyla karşılaştırmayın.

    8300'e series x alacağınıza, 9000 liraya mis gibi bilgisayar toplarsınız (rtx 2060s'li bir sistemle 1080p-2k oynamak için), pc game pass'i de alırsınız yanınıza, hem bir bilgisayarınız olur, hem de uzun yıllar oyun oynarsınız. çünkü series x'in normal ederi 500 dolar, ülkemizde iki katına satılıyor. normalde aynı fiyatlarda hiçbir pc'nin veremeyeceği performansı veren aletler oldukları için konsollar tercih ediliyor. hem cod, cyberpunk gibi oyunlar konsollarda bilgisayardakinin iki katı fiyatına satılıyor, hem de steam ve epicteki indirimlerin onda biri konsollarda olmuyor.

    ara edit: benim bilgisayarım yok, 4k oyun oynamak istiyorum, 4k tvm var, bilgisayarın karmaşıklığıyla uğraşmak istemiyorum diyorsanız series x'i yurt dışından almaya çalışın derim. türkiyeden series x alıp 7 sene gamepasse masraf edeceğinize, ps5 alıp kutulu oyun takası vb sistemlerle masraflarınızı indirip, ps oyunlarını tecrübe edin derim. özellikle daha önce ps4 ile exclusive oynamamış insanlar için ps plus collectionda ve ps storeda çok uygun fiyatlara inanılmaz güzel oyunlar var.

    bilgisayarınız ve bütçeniz yoksa, alın series s mis gibi oynayın. iyi bir bilgisayarım var, ben öyle vakit geçirmelik şeyler değil "gerçek" oyunlar istiyorum diyorsanız sizi ps tarafına alalım. arkanıza yaslanın ve eğlenceye hazır olun.

    edit: hoşuma giden, bana keyifli zaman geçirten bir şeyi överim, savunurum, başka insanlara da doğru şekilde tanıtılıp tavsiye edildiğinden emin olmak isterim. gelip burda last of us'ın karşısına "abi xboxta minecraft var" yazana da laf edelim izin verirseniz

    edit2: bir umut konsol ek vergileri kalkar diye yeni yıl da beklenebilir.
260 entry daha
hesabın var mı? giriş yap