1 entry daha
  • edit : aşağıda
    site sahibi olan sağlıkçıdır. tekrar tekrar paylaşıyor aynı floodu sanırım. zira daha önce de okumuştum aynı floodu. öyle şahsi profilinden paylaşmış da dava yemiş gibi algılanmasın.

    seve seve öğreneceksiniz bu telif işlerini. siteden 5 kuruş kazanmadım ki diyerek yaptığınız hırsızlığı savunamazsınız.

    forumunuzda, sitenizde başkalarının paylaştığı içeriklerden de siz sorumlusunuz. moderatör çalıştırmayacaksanız, takip etmeyecekseniz hiç bu işlere girmeyin.

    evet erdil'in derdi üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek belki ama yapılan işin de normalleştirilmesine anlam vermiyorum.

    edit : yer sağlayıcı başkasının paylaştığı içerikten sorumlu değildir denmiş. evet sorumlu değildir ama kaldırdığı müddetçe sorumlu değildir. bu sözlükte gg neden var o zaman. cumhurbaşkanına hakaret etsinler sözlük de benle alakası yok ya, aha adam orada vereyim ip'sini dava aç mı diyor. kaldırıyor değil mi sakıncalı içerikleri. youtube başkasının videosunu paylaşınca bana ne ya git paylaşanla iletişime geç mi diyor. yer sağlayıcı diye hiç bir şeye karışmayacak mı. gerektiği hallerde yer sağlayıcı da sonuna kadar sorumludur sitedeki işlerden. mevcut olayda adam sıyrılmak için başkası paylaşmış diyor zaten. kaldıracak ey insan canlısı, o site onunsa takip edecek sitesini kaldıracak. bugün ekşi de, twitter de, facebook da kanuna aykırı bir içerik oldu mu kaldırıyor ey insan canlısı. ben yer sağlayıcıyım git paylaşanla hallet işini demiyor.
122 entry daha
hesabın var mı? giriş yap