9 entry daha
  • eric rohmer diye geldik türker inanoğlu çıktı ya. düpedüz yeşilçam, izini tozunu kaybettiğin bir erkekten bir yaz aşkından çocuk doğur. adresleri kaybet, ve yıllarca bedenimi satın alabilirsin ama ruhum ona ait diye ayağına taş değmedne yaşa. ananla tek muhabbetin o erkek miii bu erkek miii olsun. sanırsın prenses grace'in kızı da izdivaçla hangi asilzadelere akraba olacaklar. entellerden sıkılıp onları parmağında oynatan bir balıkçı kızı azize bir kadın değil baş belası gibi ortalıkta salın. üstelik beş yaşında kız hiç sızlanmasın hiç huysuzluk etmesin, yabancı adamlara bayılsın. röhmercim daha başka yeşilçam fantezin var mı paris cafelerinden üzerimize entellik cilasıyla dökeceğin?

    hiç derin analiz yapılıp felsefe üretilecek bri senaryosu yok. kadın erkek ilişkilerine dair hiç düşünsel derinlik getirmemiş, aa evet ya denilecek detaylar yok. kadın erkek meselesinde bence vudi elın filmleri bundan bin kat daha iyi.
    üstelik çok konuşuyolar , durmadan konuşuyorlar oysa film izlenen birşey. biraz anlamamız için bize bıraksaydın. ayrıca o tiyatro sahnesi ne kadar gereksiiiiiz uzunduuu. iki saatlik zaman kaybı. hani belki 70 dk filan olsa biraz etkileyebilirdi ama bu haliyle puanım 2/10.
hesabın var mı? giriş yap