1226 entry daha
  • içeriği tam bana göre olan streaming uygulaması. dili türkçe ya da ingilizce olmayan yani anlayamadığım dizi, filmleri izlerken çok zorlanıyorum, türkçe seslendirme olan yeni filmleri, dizileri de izlemeyi sevmiyorum. bu nedenle netflixdeki alman dizileri, danimarka dizileri vs. bana hiç çekici gelmiyorlar. (eskisi gibi kaliteli seslendirmeler kesinlikle yok, netflix vs. tam hikaye. rocky'yi, geleceğe dönüşü, zor ölüm serisini kesinlikle ingilizce izleyemem hatta orijinal seslendirme yoksa bile izleyemiyorum. kaliteli seslendirme sanatçıları çok azaldı.)
    prime videoda süper kaliteli diziler izledim şimdiye kadar:
    (bkz: the americans)
    (bkz: this is us)
    (bkz: bosch (dizi))
    (bkz: the terror)
    (bkz: the expanse)
    yukarıdaki dizilerin tamamı birbirlerinden farklı türde diziler, hepsi de harika diziler, netflixde bu kalitede yapımlar bulmak çok zor.
    ayrıca aşırı ucuz bir uygulama, 8 tl nedir bu dönemde.
    en büyük eleştirim neredeyse türkçe seslendirme hiç yok. babam da üyeliğimi kullanıyor ancak bu yüzden sürekli netflix tercih ediyor. hatta seslendirmeyi geçtim bazı dizilerde türkçe altyazı yok. this is us dizisinde 3 sezon türkçe altyazı var, son 2 sezonda yok. türkiye'de büyümek istiyorlarsa bu 2 sorunu çok hızlı çözmeliler.
2081 entry daha
hesabın var mı? giriş yap