7 entry daha
  • kendilerine yüksek maaş verilmemesine değil de temizlik görevlisinin yüksek maaş almasına takılmış adamlar vay be. işte sizin gibi enayilerin yıllarca okuyup 3500 tl'ye it gibi çalışması bu yüzden. şu an ülkede yoksulluk sınırı nedir açlık sınırı nedir ona bir bakın daha sonra gidip patronlarınızın suratına tükürün. adamlar lapa lapa kar yağarken o soğukta çöp arabasının arkasına tutunup sokak sokak çöp topladılar. siz ofislerinizde macchiatolarınızı yudumlarken. sizin hakettiğiniz belki 10k 11k fakat emekçinin hakettiği 3k değil. kendinize gelin. sırf okuyabildin diye üstünlüğün yok. durumu olmayıp, olsaydı cerrah olacak yığınla bahtsız var.

    kapıkuleden çıktıktan sonra her meslek aynı restorana gidebiliyor, aynı arabayı alabiliyor, belki aynı evi alamıyorlar ama aynı ürünlerle dolaplarını doldurabiliyorlar. kızmanız gereken alım gücünü bu hale getiren hükümet ve hükümeti her şekilde destekleyen patronlarınızdır...

    eşit: mesajlari kapatma taraftarı değilim ama gelen mesajları bir ifşa etsem ülkedeki okumuş cahillerin okumuş vicdansizlarin yazdıkları yürek parçalardı. kendileri zevki sefa içi de olup millet açlıktan kırılsa bunların umrunda olmaz.
442 entry daha
hesabın var mı? giriş yap