527 entry daha
  • gündemde kalmak, bir sekilde irdelenmek keyfli geliyor insanlara. seviyor insanlar.. kim istemez ki ? bu ellerinin altinda bulundurduklari kalabalik her daim yönetimi kendisine cekiyor.. " o kadar insan var ya.. soyle yapsak dolusacaklar yine.. konusacaklar bizi, önce elestirecekler, sonra bir kisim insan da marjinal kalma adina bu sacmaligi savunacak, yapanlari didik didik edecekler cok matrak bi sey yapiyormusuz gibi sanki". böyle düsünüyorlar.. ilgi muptelasi olmak boyle bir sey olsa gerek. guru nezdinde yönetim, hatta "gizli onaylari" ile ssg .

    hakaret etmek icin soylemiyorum kesinlikle, velakin ajdar anik kadar sacmalayip ülkemin gündeminde kalmak istemek gibi sözlügün gündemini istiyorsunuz, gelin bizimle eglenin, elestirin, dökün kininizi filan diyorsunuz, sonrasinda derin aciklamalar yapalim, sakanin hadi bu sefer de ssg nin öneminden filan bahsedelim diyorsunuz.. ajdar'in nanesi kadar anlamli olan bu dogum günü bahanesiyle yapilan sacmalik sonrasi olan ssg'ye ,sözlüge olacak.. olabilecek her türlü tepkiyi de bizzat farkinda olup yapilmasinin altinda yatan bu egoizm aslinda sinir bozucu. zenci kadar dürüst olamiyorlar, odur tuhaf gelen.. hepimiz aslinda zenciyiz slogani sözlük degil eksi sözlük anlamiyla cok dogru gelir bana. bir tek guru, sözlük yönetimi, zenci midir ilginin pesinde kosup sacmalayanlar ?

    nihat genc neden yaziyor saniyorsunuz ? yeni safak gibi bir gazetede kose kapmis olan neden sözlügü kendisine konu edip üzerinde duruyor saniyorsunuz ? ya da digerleri.. tek bir cümle ile binlerce insan üzerinde tepinsin, etsin..

    ozutbirinci nesil.. neden otuzbir ? ilkokulda bile "yeter be baydin" derdik bu esprilere... simdi ne denir ki ? niyet espri yapmak degil ki zaten, saka da degil ssg'nin dogum gününü kutlamak hic degil. hakkini vere vere, tüm sözlügü de kisa bir süreligine kapatacak sekilde ismine yakisir bir kutlama olabilirdi kesinlikle, düsünülmemis bu ugurda emek de harcanmamis.. maksat gariplik olsun, sözlük herkesin cok dogal bir sekilde öngörebildigi gibi calkalansin, elestirsin üzerimize gelsin..

    saygisizlik devam ediyor, bir sekilde kendinize cektiginiz, ortak alan olarak sundugunuz bu platformda insanlara olan saygisizliginiz hala devam ediyor.. hadi bakalim.

    neden bunlari guru basligi altina yaziyorum derseniz.. tamamen onun secimi, o kadar ugrasilmis bu nane sarkisi, dogum günü geyigi icin, biraz olsun bu cabanin karsiligini almali insanlar.
778 entry daha
hesabın var mı? giriş yap