108 entry daha
  • kemik solcu olan alevi sülalemin bütün üyelerinden oy almış belediye başkanımızın paylaşımıdır. mansur yavaş'ı ülkücü olarak göremiyor kimse çünkü tanıdığımız bütün ülkücüler sürü halinde gezip milleti tehdit eden, yan baktı diye adam döven; kitap okumaktan ve nezaketten aciz insanlar. ama okumuş ve kendini geliştirmiş insanlar ideolojileri ne olursa olsun çok geniş bi kesişim kümesine sahiplerdir.

    mansur yavaş gibi siyasetçiler sayesinde ideolojiler bizi kutuplaştırmıyor. deniz gezmiş için ya da madımak için de paylaşım yapmamıştı kendisi. dikkatimi çekmişti ama kızmamıştım. sülalece bu konularda çok hassasızdır, madımakta tanıdıklarımızı kaybettik, her baharda sivas'taki köyümüzde konserler verilir ve ölenler anılır ama bugün seçim olsa yine koşa koşa mansur yavaş'a oy veririz.

    biz siyasetçiler çalmasın, yalan söylemesin, iftira atmasın, yalan haberler yayınlatmasın, halkı ezmesin ve cehaletin ekmeğini yemesin istiyoruz sadece. mansur yavaş kadar dürüst ve vatansever olan bütün siyasetçiler oyumu kazanır.

    ya canım başkanım <3

    edit: ekşi sözlük kül yutmazlar timi tarafından mansur yavaş'ın paralı trolü ilan edildim az önce. adam çalışıyo ve çalmıyo, bu kadar basit. canım benim ya bi şeye moralim bozulsa arayıp dertleşmek istesem uzun uzun beni dinler muhtemelen, öyle bir başkanlık <3 hak etmediği bir övgüyle kendisine vicdanen yük olmak istemem. neyse onu söylüyoruz.
24 entry daha
hesabın var mı? giriş yap